Stemmen bag Stemmen - podcasten med stemmerne fra dit liv

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders

75

dage tilbage
Kasper Nøraa @KasperNoraa

medlem siden 7. juni

Om projektet

'Stemmen bag Stemmen' sætter fokus på en farverig verden uden billeder: de ikoniske stemmer fra den danske dubbingbranche aka de danske tegnefilmsstemmer.

I Danmark har vi nogle af verdens bedste dubbere (hvis du spørger os), og de er flere gange blevet hædret fra bl.a. Disneys side. Og du har med garanti tilbragt timer sammen med dem foran fjernsynet og/eller i biografen.

Men hvem er disse dygtige mennesker? Hvordan kom de ind i branchen? Hvordan går de til opgaven? Og ved de egentlig, hvor stor betydning deres arbejde har?

Det og meget mere undersøger 'Stemmen bag Stemmen' et af afsnit ad gangen gemmen samtaler med branchens ikoniske stemmer.

Det går din funding til

Vi vil enormt gerne fortsætte med at formidle de gode historier fra den danske dubbingverden, men for at vi kan gøre det, har vi brug for vores eget optageudstyr (det vi bruger nu, har vi kun lånt), så det ville vi bruge fundingen på. Derudover drømmer vi om at starte en merchandise-linje op, hvilket også kræver noget startkapital.

Alt eller intet

Dette projekt er et såkaldt "alt eller intet"-projekt. Det betyder, at hvis projektet ikke når dets mål, så tilbagebetales pengene til alle støttere.

Læs mere om Alt eller intet

Partnerskaber