Gør spillet til en del af dit hjem!

5.301,00 kr. 7.07% af 75.000,00 kr.

12

crowdfunders

73

dage tilbage
Thomas Brunse @TBrunse

medlem siden 15. maj

Om projektet

ShelfMade er en virksomhed, som endnu er uden CVR-nummer. Vi ønsker funding til at etablere ShelfMade og komme ud med vores produkt, som forhåbentlig bliver til en produktserie på sigt. Hjernerne bag er Thomas og Ulrich. Thomas og Ulrich har kendt hinanden i mange år, altid været glade for brætspil og sociale aktiviteter – og begiver sig nu ud på et nyt eventyr.

ShelfMade’s ide er at tage klassiske brætspil, og gøre dem til æstetiske bøger der passer ind med enhver indretning. Designet på bogen er skabt i stil med Skandinavisk indretning. Startproduktet vil være skak, hvor der herefter vil blive tænkt ind i en produktserie.

Idéen startede, da Thomas’ spil ALLE lå gemt væk i tv-kommoden. Dette snakkede vi sammen om, og fandt ud af at den typiske dansker har sine brætspil skjult. Dette synes vi var synd, da det ikke kun samler støv, men også resultere i at man glemmer at spille. Med vores produkt vil man ikke blot have en æstetisk bog til reolen eller hylden, men også et brætspil af høj kvalitet, der er let at tage med på farten og samtidig opfordrer til at spille spil noget oftere. Vi tror på at skabe et marked for visuelle brætspil, for at opfordre til at bruge spillene noget mere. Vi kender selv alt til at når spillet ligger nederst, og er gemt væk, så bliver det ikke aftenens højdepunkt. Samtidig med dette, at man så skal lege Tetris for at kunne lukke skuffen igen efter at man er færdig. Her vil vores spil være flotte visuelt, lette at tilgå og en god samtale starter.

Fundingen skal gå til at etablere virksomheden. Dette vil sige at få stablet et godt varelager, opsat en webshop og bestilt materialer til forsendelse af enhederne. Vi håber at i vil være med til at støtte os, samt kunne støtte dansk iværksætteri. Vi SKAL nå målet for at kunne gennemføre vores drøm. Vi håber at i vil hjælpe! :-)

Når vi modtager det ønskede beløb, vil vi bestille den første store ordre, og hertil kunne begynde at etablere og sælge. Det vil tage omkring 2-3 måneder at få ordren hjem, og herefter vil vi for alvor være klar til at sælge vores drøm. På billederne ovenfor ses den endelige prototype, for skak.


Alt eller intet

Dette projekt er et såkaldt "alt eller intet"-projekt. Det betyder, at hvis projektet ikke når dets mål, så tilbagebetales pengene til alle støttere.

Læs mere om Alt eller intet

Partnerskaber