OceanReef Overlevelse

2.300,00 kr. 0.46% af 500.000,00 kr.

8

crowdfunders

11

dage tilbage
Anders Matthesen @OceanReef

medlem siden 30. april

Om projektet

Kære Venner.

Vi henvender os til jer med et tungt hjerte og brug for støtte. Efter at have kæmpet en lang og opslidende retssag har vi desværre lidt et nederlag. Denne tabte retssag har ikke kun taget en følelsesmæssig og psykisk på os, men har også efterladt os i en økonomisk krise.

Vi troede på vores sag og kæmpede for det, vi troede var retfærdigt. Desværre har udfaldet ikke været som forventet, og vi står nu over for enorme retsomkostninger og kompensation mm. som vi ikke kan dække. 

Vi har tabt på grund af en advokat fejl som det firma vi hyrede har lavet.
dette har lidt et enormt tab for os som potentielt havde en værdi på 4.3Millioner.
sagen er anmeldt til advokatens forsikrings selskab men dette er ikke til at hugge og stikke i. 
så for at vi vil kunne få nogen af vores penge igen vil vi skulle køre endnu en retsag som vi ikke på nogen måde har penge til at køre.

Vi beder om jeres hjælp til at komme videre. Pengene, vi indsamler gennem denne crowdfunding-kampagne, vil gå direkte til at dække de retsomkostninger mm. vi står over for, samt til at genopbygge vores butik og vores fremtid.

Hver eneste donation, uanset størrelse, vil gøre en betydelig forskel for os. Vi værdsætter dybt jeres støtte og solidaritet i denne svære tid.

Tak for at stå ved vores side i denne kamp. Sammen kan vi komme videre og genopbygge vores liv.

Med venlig hilsen,

Hele OceanReef.Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Partnerskaber