To Verdener, En Stemme: Min Soulfulde Fusion af Dansk og Guineansk Musik

0,00 kr. 0.00% af 100.000,00 kr.

0

crowdfunders

312

dage tilbage
Nanna Prip Pedersen @NAGUDA

medlem siden 24. april

Om projektet

To Verdener, En Stemme: Min Soulfulde Fusion af Dansk og Guineansk Musik

Jeg hedder Nanna. Jeg er en interkulturel kunstner med rødder i både Danmark og Guinea, og jeg er på mission for at skabe et unikt og spændende album på vinyl, der smelter dansk og guineansk musik sammen. Med din støtte kan jeg bringe dette passionerede projekt til live og dele min musik med verden! Albummet kommer til at være en kalibrerende og energisk, eksperimentel og innovativ lyd med en soul fusion af to forskellige musiktraditioner. 


I mange år har jeg udforsket soul og R&B's verden som både kunstner og sangskriver. Uddannet fra det Jyske Musikkonservatorium har jeg finpudset mine evner og rejser nu verden rundt for at skabe musik både for andre kunstnere og TV. Men dette album er mere end bare musik - det er en dybt personlig fortælling om min identitet og mine oplevelser som halv dansker og halv vestafrikaner. 


Min musik er en bro mellem to kulturer. Den afspejler kontrasterne i min opvækst, den glæde og sorg, den kærlighed og kamp, der kommer af at tilhøre to forskellige verdener. På dette album vil jeg dele mine historier gennem sange på dansk, engelsk og fransk, og nå ud til et bredt publikum med et budskab om enhed og forståelse. 


Hvorfor vinyl? I en digital tidsalder tror jeg på kraften i det analoge. Vinyl tilbyder en varm og autentisk lytteoplevelse, der er perfekt til at nyde nuancerne i min musik. Hvert vinylalbum vil være  smukt designet.


Jeg har brug for din støtte for at gøre dette til en realitet. Din donation vil hjælpe med at dække omkostningerne til studieleje, indspilning, mastering, vinylproduktion og markedsføring. Med din hjælp kan jeg få mit album ud i verden og dele min musik med et globalt publikum. 


Dette er mere end bare et album - det er en bevægelse. Jeg ønsker at inspirere andre unge kunstnere med blandet baggrund til at omfavne deres unikke identitet og bruge deres kunst til at forbinde med verden. Med din støtte kan vi skabe et kraftfuldt eksempel på, hvordan musik kan bryde ned barrierer og forene mennesker fra forskellige kulturer. 


Vær med på rejsen! Støt mit projekt i dag og bliv en del af noget helt unikt. Sammen kan vi skabe et album, der vil inspirere og forene mennesker i hele verden.


Budget

Mål: 125.000 kr. (105.000 kr. fra crowdfunding + 20.000 kr. egenbetaling)


Indtægter:


Crowdfunding: 105.000 kr.

Egenbetaling: 20.000 kr.

Udgifter:


Flybilletter (tur-retur Danmark-Guinea): 5.000 kr. (1 person x 5.000 kr.)

Indspilning i professionelt studie: 18.000 kr.

Honorar til 7 musikere (Guinea): 14.000 kr. (2 dage x 7 musikere x 1.000 kr. per person per dag)

Honorar til 7 musikere (Danmark): 14.000 kr. (2 dage x 7 musikere x 1.000 kr. per person per dag)

Vinyltryk: 15.000 kr. (1.000 album x 15 kr. per album)

Promovering (Danmark): 10.000 kr.

Promovering (USA): 10.000 kr.

Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Partnerskaber