Red BestTellers!

21.106,00 kr. 28.14% af 75.000,00 kr.

64

crowdfunders
udløbet
Kasper Sørensen @BestTellers

medlem siden 21. marts

Opdateringer

Kasper Sørensen
Kasper Sørensen 2 måneder siden

Kære allesammen, venner og nye venner, kendte og hemmelige - TAK for at I er her og hjælper. det betyder enormt meget!  vi har nu lært at man skal have profil for at donere. og vi har lært at det handler om at sikre at det ikke er hvidvaskning der er på færde. og det er jo godt nok..... så TAK EKSTRA for at I overvandt dén barrierer med at oprette profil og bøvle med det.

vi er nu rundet de 20% og kigger frem mod næste skarpe hjørne..... god dag til jer alle <3 


Jeg vil bare gerne hjælpe BestTellers!
Minimumsbeløb 1,00 Hvis du elsker historier, og ved, at enhver helt har brug for hjælpere… så støt her! 
Vi har brug for alt fra hængsler og håndværkertimer til selve branddørene, og dit økonomiske bidrag suser lige ind i sikkerheden for fremtidens lyttere og fortællere.
Tak for at du vil hjælpe fremtidens eventyr i gang!
Gaven der bliver ved med at give…
Minimumsbeløb 500,00 Køb et overpriced gavekort til en eller flere af vores skønne forestillinger! 
Glæd nogen du elsker, eller glæd dig selv med adgang til en fantastisk oplevelse, fx Stories in the Dark. Du får gavekort til to billetter, vi får lidt ekstra til branddøre. Alle vinder.
Det er en brandgod idé.

Bliv sponsor for en hjemløs historie
Minimumsbeløb 1.200,00 Dit bidrag er vigtigt, og det skal anerkendes. Ved at støtte her, står du fadder til en hjemløs fortælling, og inden den bliver fortalt, bliver du nævnt fra scenen og takket behørigt for dit bidrag. 
Og der er mere… Du får tillige valget mellem to billetter til aftenen eller dit navn på en plak på vores væg de næste 2 år. Så vigtigt er dit bidrag!
Et eventyrligt besøg
Minimumsbeløb 5.000,00 - Hvis du ikke kan komme til BestTellers…
Så kan en af os komme på fortælle-besøg i dit barns klasse, eller lave en dagligstue-fortælling for dig og dine venner. Glæd jer til en aften med gode historier for op til 20 deltagere
Du støtter os og vi kvitterer med fortællinger. Alle vinder!


Helt sort – for de mørkeglade!
Minimumsbeløb 8.200,00 Du elsker Stories in the Dark – og dine venner vil også elske det, det véd du.  
Men hvornår skal de med?  Måske nu, hvor du har valgt dénne del af støttepaletten, og vi disker op med fortællinger i vores allerbedste mørke. Tænk – en hel Stories in the Dark – kun for jer! 
Vi finder en god aften og forkæler jer med fortællinger og et glas bobler bagefter, til at bringe jer tilbage til virkeligheden.
Storytelling for virksomheder
Minimumsbeløb 15.000,00 - Den gode historie er essentiel i strategiarbejde, så tag chancen her. Enten kommer vi og fortæller gode historier, på en medarbejderdag, et seminar eller et morgenmøde… eller I får en spidsvinklet indsigt i Storytelling og får det vigtigste redskab serveret, så I er et skridt nærmere at være sortbælter i fortælling.
Partnerskaber