En drøm om Koca-Nails!

109,00 kr. 1.09% af 10.000,00 kr.

2

crowdfunders
udløbet
Ida Madsen @kocanailsbyida

medlem siden 24. oktober, 2023

Om projektet

Drømmen om Koca-Nails. Min egen lille hjemmesalon, som giver mig glæde og mulighed for at tjene penge.

Tak fordi du vil læse om mig og mit projekt , det betyder meget for mig! Jeg håber på, at det på en eller anden måde giver mig pote. Hvem ved?

Hvad er Koca-Nails? Koca-Nails er en kommende hjemmesalon som jeg har valgt at starte på. Hvor jeg laver negle på alle slags mennesker. Jeg kommer til, at arbejde med professionelle materialer. Jeg har lavet en del for arbejde. Jeg har lavet mine prisklasser - min instagram profil til promovering og opdateringer evt. henvendelser. Jeg har lavet en mailadresse. Jeg har lavet logo. Og budget og lister over de ting jeg mangler for at kunne starte op. Koca-Nails går meget op i kundens tilfredshed og at når de kommer besøger mig og får lavet negle - så føler de sig tilpas. Jeg får hele tiden nye ideer til Koca-Nails. 

Hvorfor søger jeg fundraising? Jeg søger fundraising fordi jeg mangler nogen ting som jeg skal bruge til Koca-Nails. Fx. Materialer, få møbler osv. Der lidt vej endnu , før jeg helt kan åbne for det og tage kunder ind. Jeg begyndte i 2021 i et forløb, hvor jeg blev undersøgt for sklerose og har været i gang lige siden. For nyligt er jeg blevet henvist til en ny neurolog som skal hjælpe mig videre. Det har været hårdt indtil nu og jeg har siden udviklet helbredsangst og panikangst - Det har gjort det vanskeligt for mig at have et normalt job - Da jeg har haft perioder hvor jeg bedst bare kunne være derhjemme og lave de ting jeg godt kunne lide - Blandt andet - Negle. Jeg har øvet mig faktisk næsten i 2 år og det har altid givet mig en ro i hovedet at arbejde med negle og lave dem. Jeg har brugt det meget hvis jeg skulle finde ro og slappe af. Derfor vil jeg gerne gøre det til en hverdags ting og udvidede så det bliver til noget jeg kan leve af også i min trygge og hjemmelige omgivelser. Så kan jeg tjene penge og have et arbejde, samtidigt med jeg kan tilpasse det efter mit helbred, som svinger meget. Så derfor søger jeg , jeg søger det sidste startskud til min drøm om at arbejde med det jeg elsker og få mere ro på i hverdagen helt genrelt.

Lidt ekstra: Jeg befinder mig på Bornholm og herover er der mange der ønsker nye negleteknikkere da vi næsten ingen har og der er lang ventetid. Så jeg ser det som en god mulighed, for at trække kunder til, når der er mange der ønsker at der kommer flere som os til. 

Min mailadresse er. kocanailsbyida@gmail.com og min instagramprofil er: kocanails.

Tak fordi du læste om mig og mit projekt , det betyder alverdens for mig. Jeg krydser fingre på at få hjælp til mit projekt! Jeg ved at Koca-Nails nok skal lykkedes mig og jeg tror virkelig på det. 

Tak for det - KocaNail By Ida.Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Partnerskaber