Han Duo Rollespiller

72.100,00 kr. 240.33% af 30.000,00 kr.

330

crowdfunders
udløbet
HanDuo @handuo

medlem siden 4. oktober, 2020

Om projektet

Rollespilsfan og ærede Dürüm! Vi har igen brug for dig - igen!
Det seneste år har det lykkedes os at få samlet ind til sæson tre, fire og fem af Call of Cthulhu (og alt mulig andet skønt). Vi er stadig helt overrumplede og glade. Sæson fem af Call of Cthulhu blev tilendebragt i februar 2023. Men det behøver faktisk ikke slutte hér…


Som du har kunne høre i de seneste sæsoner, så er det meget tydeligt, hvor mange mennesker som projekter som disse egentligt kræver; det er ikke bare fire sjæle, der samler sig helt uforberedt en enkelt eftermiddag, optager og så udsender det samme aften. Den måde, vi laver det på, kræver meget forberedelse, flere indspilning-sessions og utallige timers efter-arbejde. Og vi (altså Elias og Jacob) holder på, at de gode mennesker selvfølgeligt skal lønnes for deres hårde arbejde. Det er ikke gratis at lave podcast - vi har f.eks. en ekstra medspiller, en game master, grafisk designer, illustrator, lyd-designer og klipper, etc.


Så din støtte er en nødvendighed, hvis du synes, at der skal komme mere. Og hvis du ikke mener, at det er det værd, så helt fint, men du behøver ikke bruge tid på at fortælle os hvorfor, du synes, at vi og alle de andre “bare skal gøre det gratis”. For lige dér bliver vi aldrig enige. :)


Det vi vil lave med DIN HJÆLP er følgende: 


·         30.000 kr: En sæson med Delta Green
·         60.000 kr: En sæson med Dungeons & Dragons: Dragonlance.
·         70.000 kr: En sæson med Agnes og Ambrose fra Call of Cthulhu.


Målene:


1) “Delta Green” er en art Call of Cthulhu, hvor der også blandes konspirationsteorier ind i det. Tænk Lovecraft møder X-Files (Strengt Fortroligt på dansk). Tre agenter, der er på jagt efter sandheden. For den er derude et sted. Det vil vi gerne lave en hel sæson med. Det er for målet på i alt 30.000 kr.


2) Vores første sæson af “Dragonlance” udkom i sommeren ’22, og den byggede på første bog i serien, “Dragons of Autumn Twilight”. Og vi vil gerne lave en sæson 2, som bygger på den anden bog i serien, ”Dragons of Winter Night” – eller ”Dragekrigen” på dansk - hvor vi følger hvad, der videre sker med tyven, Detlef, magikeren, Polio, og krigeren, Segar. Kan de redde Krynn? Det svar får du med målet på i alt 60.000 kr.


3) “Call of Cthulhu” fik sin femte og sidste sæson i februar ’23. Men der er et lille mellemværende; et slags uafsluttet kapitel… For hvad sker der egentligt med Agnes og Ambrose efter de begivenheder? Hvem er den mystiske James Blish, der opsøgte Agnes? Og hvem er det, Ambrose indgået en pagt med? Den historie kan blive udfoldet og afsluttet i “Call of Cthulhu præsenterer: Agnes & Ambrose”. Tænk Cthulhus svar på ”Hobbs & Shaw”, men med færre biler! Det er for målet på i alt 70.000 kr.Vi håber, at du gider støtte op. Vi synes i al beskedenhed, at det er en fremragende pakke, vi har stykket sammen til dig hér. Men om det bliver til noget, er op til dig. <3Dyb respekt og kærlighed herfra - Elias & Jacob

Alt eller intet

Dette projekt er et såkaldt "alt eller intet"-projekt. Det betyder, at hvis projektet ikke når dets mål, så tilbagebetales pengene til alle støttere.

Læs mere om Alt eller intet

Partnerskaber