Sværd og Trolddom Sæson 3

62.951,00 kr. 104.92% af 60.000,00 kr.

355

crowdfunders
udløbet
HanDuo @handuo

medlem siden 4. oktober, 2020

Om projektet

I Han Duo har vi siden december 2019 med niche-succes (hvis det er en ting) lavet spin-off-podcasten, “Han Duo: Sværd og Trolddom”, hvor vi gennemspillede de gamle Sværd og Trolddom-bøger. Dengang var oprindelige bøger kun et nostalgisk minde; i dag er de blevet en stor succes igen med genudgivelser og detslige. Og selv tak!

Efter omhyggelig gennemgang af ti bøger, måtte vores eventyr så ophøre. For vi havde slet ikke nok lyttere til at kunne fortsætte med udgift og dedikere så meget tid, det kræver med udflugter til kaos-borge, stjerneskibe og tyvebyer. Så vi bad om din hjælp for at lave et par yderligere afsnit. OG DU REDDEDE SERIEN! I fællesskab med de andre lytterede indsamlede du faktisk så meget, at vi kunne lave gennemspilning af 8 bøger til - samt et interview med en af de oprindelige skabere bag Sværd og Trolddom, Ian Livingstone.

Og denne anden sæson blev så tilendebragt i sommeren ’22. Nu vil vi gerne lave en 3. (og foreløbigt sidste) sæson af Sværd og Trolddom. Om de sidste 6 bøger på dansk - fra Afgrundens Slaver til Heltenes Slagmark, der er en indirekte efterfølger til Heltenes Prøve.

Og vi har brug for DIN HJÆLP.
PS: Der er heldigvis ingen sci-fi-bøger iblandt de sidste seks!

Med andre ord: Hvis vi skal fortsætte med vores S&T spin-off - og det vil vi rigtigt gerne - så skal vi bruge din hjælp. For de 60.000 kroner, som er vores mål, får du følgende: Seks yderligere gennemgange af de seks bøger, som hver kan være på 1-3 afsnit. Det er komplet med baggrund, højtlæsning, gennemgang og det sædvanlige lydunivers.

Vi håber du vil være med på denne rejse.

Elias & Jacob

Partnerskaber