Støt forestillingen "Folmer Går I Biffen"

21.140,00 kr. 117.44% af 18.000,00 kr.

22

crowdfunders
udløbet
Søren Finnick Spies @madsskjern

medlem siden 24. maj, 2014

Om projektet

Hjælp Madam Mangor med at gøre ”Folmer Går I Biffen” med bl.a. Tom McEwan ENDNU bedre.

Hjertelig velkommen til teaterforeningen Madams Mangors debut med crowdfunding. Foreningen opstod i 2002 for at fortsætte Fredensborgs stolte tradition med store opsætninger af egnsspil.

I vores forestillinger arbejder ganske få håndplukkede professionelle sammen med en masse frivillige talenter, der stiller op ganske gratis - lige fra skuespillere og scenebyggere til sy- og syngepiger. Men ligesom de fleste andre teaterforestillinger, lider vi under at hovedparten af udgifterne falder nu – under forberedelserne, mens store dele af indtægterne (ikke mindst billetsalget og café-omsætningen) først kendes mod slutningen af spilleperioden. Der er derfor mange gode idéer som vi tøver lidt med at gennemføre, selv om det utvivlsomt vil hæve forestillingens samlede kvalitet – og det er her, vi håber på din hjælp.

Vi søger derfor 18.000 kroner eller gerne mere til bl.a. indkøb af rigtige biografstole til nogle af de forreste stolerækker (forestillingen foregår nemlig under en biografåbning i 1923), forbedring af nogle af de vigtigste kostumer samt til yderligere PR-aktiviteter, så flest muligt får chancen for at opleve vores forestilling, der spiller i Fredensborg Kulturhus fra 7. august til 5. september. Læs nærmere om forestillingen på www.madammangor.dk eller hør instruktøren, Thomas Malling fortælle om den særlige teaterform laterna magica, hvor film og teater smelter sammen på www.youtube.com/watch?v=P4YOwaLu9v8.

Vi gentager at selv det mindste bidrag vil være med til at optimere oplevelsen for alle dem der kommer ind og ser ”Folmer Går I Biffen” og samtidigt vil blive opfattet som et skønt skulderklap til de mange frivillige, hvis store indsats overhovedet gør projekter som dette muligt.
Partnerskaber