STØT DANSK TEATER-URPREMIERE PÅ FALDET

11.362,00 kr. 113.62% af 10.000,00 kr.

46

crowdfunders
udløbet
Jacque Lauritsen @faldetfunding

medlem siden 29. juli, 2015

Om projektet

STØT EN UNIK MULIGHED FOR DANSK URPREMIERE PÅ FALDET!

Forestil dig et valg, du ikke kan gøre om –
som for altid forandrer dit liv!


Mit navn er Jacque Lauritsen. Jeg er professionel skuespiller og er netop gået i gang med prøverne på en ny teaterforestilling, som bliver intet mindre end en dansk ur-premiere. Jeg har arbejdet på det siden 2013 for at få det til at ske. Jeg håber at kunne samle kr.10.000 ind eller mere, og beløbet skal være med til at dække udgifter til bl.a. PR, kostume og rekvisitter og leje af teaterlokale.

I forestillingen FALDET står jeg helt alene på scenen i rollen som Johannes - en beundret forsvarsadvokat og opofrende idealist, der kæmper for de svage. En aften ser han pludselig en ung kvinde kaste sig i kanalen, men han griber ikke ind – Hvorfor?

Stykket er en foruroligende fortælling om godhedens væsen. En knivskarp satire, der går i kødet på vores samvittighed og selvbillede - for hvad ville vi mon selv ha’ gjort den aften på broen?

FALDET er en dramatisering af nobelpristageren Albert Camus’ roman af samme navn, som hermed får DANMARKSPREMIERE som teatermonolog, iscenesat af den svensk/danske instruktør Petra Berg Holbek.

Hvem er jeg? Jeg er professionel skuespiller, sanger, instruktør, dramatiker mv., og det er ikke første gang jeg kaster mig ud i den slags projekter. Jeg har tidligere bl.a. skrevet og spillet anmelderroste musikforestillinger bygget på digte af Charles Baudelaire, og sange af Jacques Brel. Faktisk spiller jeg hovedsalig stykker, som jeg selv producerer og er med til at bygge op helt fra grunden. Det er hver gang en kæmpe udfordring, men så meget mere tilfredsstillende når det lykkes.

Desuden er jeg forsanger i bandet Birds on the Wire, a Tribute to Leonard Cohen.

TEATER FÅR302 lægger scene til FALDET, et lille, intimt teater midt i København, som passer perfekt til denne fabelagtige fortælling.
Forestillingen spilles fra 28. sep. – 17. okt. 2015 (man.- fre. kl. 20.00 og lør. Kl. 17.00). Billetter kan købes via teatrets hjemmeside www.faar302.dk

Du kan også følge projektet på facebook FALDET af Camus

 

I højre side kan du se, hvad du får for din donation.
Alle funders vil få en personlig tak på fb-siden.

TAK FOR DIN STØTTE!

 

Skuespiller: Jacque Lauritsen
Instruktør: Petra Berg Holbek
Video: Per Lisberg
Forestillingsfoto: Karoline Lieberkind
Partnerskaber