Det Testikelløse Samfund

0,00 kr. 0.00% af 18.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Jesper Bruun @jesperbruun

medlem siden 11. september, 2015

Om projektet

ALLE MÆND SKAL DØ!!!!.....
Sidste år havde Klub Canasta fornøjelsen af at opsætte stykket ”Det testikelløse samfund” på teaterfestivallen Vildskud. Det var med fyldte sæder, latterkramper, stående applaus og 5 hjerter fra Politiken, der gjorde at vi nu genopsætter successen. Teater Får 302 har åbnet dørene op for os og det er med sommerfugle i maven at vi glæder os til at puste liv i Gynarkiet med sine 3 medlemmer; Søster Brøgger, Søster Blixen og Søster Frank.


Kort sagt handler forestillingen om Søster Brøgger og Søster Blixen som mødes hver dag kl. 10.00. De laver kaffe, de holder tale og de kæmper en noget aparte kamp – kampen for Det testikelløse samfund. Mænd skal begrænses og der skal indføres et totalt forbud mod at sætte flere drengebørn i verden. Projektet sættes dog gevaldigt på prøve, da det en dag banker på døren og en mand melder sig under fanerne. De tvinges til at se sig selv og hinanden i øjnene, mens foreningens nye medlem vender hele deres verden på hovedet.

Politiken kiggede som sagt forbi med stor fornøjelse og udtrykte sig næste dag:

Den satiriske komedie 'Det testikelløse samfund' var aftenens mest formfuldendte forestilling (…). Både i skuespil, tekst og iscenesættelse.

Men vi har brug for jeres hjælp til at udrydde manden. Der vil være små ændringer i manus, ny scenografi og kostumer, hvilket vil optimere forestillingen. Vi søger derfor 18000 kr til leje af Får302, rekvisitter, scenografi, kostumer plus til vores pr-aktiviteter så vi kan få en masse ind og se ”Det testikelløse samfund”. Alle jer der allerede har set den vil også kunne få en ny oplevelse af universet når de tre søstre kaster sig ud i deres kamp.

Alle donationer vil blive modtaget med kyshånd og vi håber på at se så mange af jer som muligt på Teater Får 302 d. 13.-21. november.

OBS OBS OBS!!!!! Hvis I donerer så I skal ha' et kortspil så send venligst en mail med forsendelsesadresse til klubcanasta@gmail.com.

”Det eneste problem med kvinder er mænd.” - Kathie Sarachild

Partnerskaber