Få Ambassaden over målstregen

51.620,00 kr. 103.24% af 50.000,00 kr.

62

crowdfunders
udløbet
Torben Dahl @ambassaden

medlem siden 28. september, 2015

Om projektet

FÅ AMBASSADEN OVER MÅLSTREGEN

Ambassaden er et af de få små sidegadeteatre, der er tilbage i Danmark. Ambassaden har et sjældent mangfoldigt repertoire inden for teater, undergrundskultur/vækstlag, burlesque, spoken word og musik (ex. jazz jam) etc. Kort sagt... scenen for ny upcoming scenekunst og nye scenekunst-talenter. Talenter kan i princippet komme ind fra gaden og få mulighed for at optræde. Og vi hjælper og coacher dem på vej!

Ambassaden er en lille energibombe i Aarhus midtby, der sprudler af arrangementer. Det gamle bindingsværkshus bliver drevet af ildsjæle, der bare VIL have teaterhuset til at leve - og leve godt. I foråret var der hele 109 arrangementer! Og huset har i øvrigt været teaterhus gennem de seneste snart 50 år.

Mange mener, at scenen er et af landets eneste, der varetager mangfoldighed og talentudvikling og giver kunstnere "på vej" en chance for at optræde. Det vil vi gerne blive ved med. Modsat de seneste år, så har dette år været hårdt for os i form af små bevillinger. Så lige nu mangler vi helt basalt 50.000 kr. for at kunne betale terminen, så vi ikke er nødt til at dreje nøglen helt om i november. Allerede fra nytår, vil en sandsynlig offentlig bevilling nemlig kunne redde teatret fremover. Så vi håber, du vil hjælpe os med at komme over målstregen, så vi redder dette unikke teater, inden det er for sent.

Hvis du hjælper med, vil det betyde, at du ikke bare hjælper os, men hele vækstlaget i byen. Ambassaden bliver drevet meget billigt, og der skal så lidt til for at få så meget kultur. Teaterhuset i Rosensgade i Aarhus MÅ ikke ende, som et gråt revisons-kontor. Slutter teaterlivet i huset, slutter det for evigt. Tidligere kulturminister, Uffe Elbæk, som har haft mange gode oplevelser på det lille teater, siger:

”Det er et arbejde udført for små midler, men med et ukuelig gåpåmod og med unikke og imponerende resultater – især teatrets størrelse taget i betragtning. Evnerne til at skabe noget stort ud af ingenting finder jeg meget inspirerende... at huset i Rosensgade drives videre som kulturhus, kan kun glæde – ikke bare mig, men forhåbentlig også hele den aarhusianske befolkning.”

Lørdag den 24. oktober støtter hele Rosensgade op om Ambassaden, og mange arrangementer kan opleves af kunstnere, der støtter Ambassaden med deres medvirken. Der er fest på Ambassaden og indsamlingsbøsser på gaden – kom og hjælp... eller hjælp os her på sitet :-)
TAK
Minimumsbeløb 50,00 Tak, tak, mange tak! Så er scenen kridtet op – vi sender dig en ”cyber high five” :-)
Åndedræt og øko kaffe
Minimumsbeløb 100,00 Skønt! Tak for det livgivende åndedræt – vi gi’r en kop øko kaffe på Ambassaden. Glæder os til at se dig! :-)
Fantastiske dig! 2 fribilletter+øko kaffe
Minimumsbeløb 500,00 Du er fantastisk! Det er vi også. Lad os mødes i teatret. Vi gi’r 2 fribilletter og 2 kopper øko kaffe på Ambassaden :-)
Flere fribilletter, medlemsskab og mere øko
Minimumsbeløb 1.000,00 Du er en stor ven af Ambassaden! Takket være dig klapper vi i hænderne og mærker begejstringen stige. Kom og se teater med en øko øl eller vand i hånden. Vi gi’r 4 fribilletter til et show og 4 bæredygtige øko-øl eller vand. OG et gratis medlemsskab af foreningen Ambassaden :-)
Hall of Fame, fribilletter og en varm krammer!
Minimumsbeløb 5.000,00 Vi tror på det nu! ...så du skal hyldes på vores Hall of Fame på Facebook og på Ambassadens hjemmeside. OG have 6 fribilletter med tilhørende drikkevare samt en personlig velkomstkomite fra Ambassaden med en varm krammer til dig som tak. Vi glæder os til at se dig :-)
KulturAmbassadør, VIP billetter og meget mere
Minimumsbeløb 10.000,00 Hurraaaaaaa!!! Hep, Hep... så nærmer vi os målstregen! Tak, tak, tak, tak! Som tak får du status af KulturAmbassadør, hvilket – ud over 10 fribilletter med drikkevarer og Hall of Fame status på FB, hjemmeside og sponsor-skilt i foyeren – giver gratis leje af hele teaterhuset Ambassaden til et hvilket som helst arrangement en dag i 2015 eller 2016 plus VIP billetter til vores 50 års jubilæumsfest i december 2016 :-)
Partnerskaber