Nye møbler til teater

0,00 kr. 0.00% af 25.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
4864902580 @4864902580

medlem siden 15. februar, 2016

Om projektet

Nedergadeteatret ligger nu i Nørregade 26 i Odense C i et hyggeligt lille butikslokale. Dette lille butikslokale er ret tomt, hvilket er praktisk når vi skal øve forestillinger, men desværre ikke praktisk når vi gerne vil igang med alle mulige fede aktiviteter til glæde for hele Odense, og alle andre.

Vi vil både bruge lokalerne til at øve i, holde små forestillinger, impro-teater, stand-up, digtoplæsning, og alt muligt andet, med en lille hyggelig café til.

Det vi lidt mangler er både maling til væggene, ca. 40 stole der kan stables, og små caféborde man kan sidde ved.

Der skal snart øves til forestillingen Svend, Knud og Valdemar, der gerne skulle have premiere omkring maj måned. Det er denne forestilling vi vil belønne jer med som tak for jeres donationer. Se mere under beløbsgrænserne for hvad vi kan tilbyde.

Vi skriver 25.000 kr. for at være sikker på stole og borde er dækket ind. Et evt. overskud udover de 25.000 vil hjælpe os med at få afholdt en god reception, få etableret et bar område, og vil generelt gå til endnu mere forskønnelse af lokalerne, så det kan blive Odenses lille Café-teater.

Vil man donere stole, maling, indretningskonsulenthjælp, eller andet cafémiljø må man meget gerne kontakte os.
Tak er kun et fattigt ord
Minimumsbeløb 20,00 Men det er dejligt du har givet en donation med hjertet.
Vi viser vores kærlighed!
Minimumsbeløb 100,00 Vi vil gerne have lov at sige tak på facebook, og også have lov til at skrive dit navn i vores Svend, Knud, og Valdemar-program.
Vi vil give dig et smil på læben
Minimumsbeløb 250,00 Vi sender en fribillet til Svend, Knud, og Valdemar, siger tak på facebook, og skriver dit navn i programmet
Du skal da også prøve stolene
Minimumsbeløb 500,00 Du bliver hermed VIP-inviteret til reception i butikken, så snart lokalet står klart. Til receptionen vil du modtage en goodie-bag, fyldt med ting fra Odense centrum. Du vil også modtage en billet til Svend, Knud og Valdemar, få dit navn på Facebook og i vores program til Svend, Knud og Valdemar.
Du skal da også ses!
Minimumsbeløb 2.500,00 Vi har også et sæsonprogram, som vi udsender til sommer, hvor vi annoncere vores forestillinger for 2016/2017. Der skal du da i! Både med navn, evt. et lille billede hvis du ønsker. Firmaer kan få deres logo i, lige hvor de ønsker. Du kommer også i programmet, får VIP-invitation til receptionen, bliver nævnt på Facebook, og en billet til Svend, Knud og Valdemar.
Du skal på plakaten
Minimumsbeløb 10.000,00 Som tak vil vi gerne have dit navn eller firmalogo på vores plakat. Du vil også blive vist i vores næste sæsonkatalog for sæsonen 2016/2017, samt i programmet til Svend, Knud og Valdemar. Vi sender samtidig med 10 fribilletter til dig til at se Svend, Knud og Valdemar. Du vil også modtage VIP-invitation til reception, blive nævnt på facebook, og få dit logo i vores butik i 1 år som tak for din donation.
Partnerskaber