IKK-musicalen: Peace, Love and Lokumspoesi

5.406,00 kr. 108.12% af 5.000,00 kr.

21

crowdfunders
udløbet
Katja Nilsen @6945148149

medlem siden 18. marts, 2016

Om projektet

Vil du støtte et frivilligbaseret kulturprojekt til gavn for studerende og musicalfans? Så støt IKK-musicalen!

Ovenstående video viser glimt fra den kommende IKK-musical, der i år hedder Peace, Love and Lokumspoesi. Vi vil rigtig gerne lave noget fed scenografi på vores musical, og derfor har vi brug for lidt hjælp. Både 20 kroner og 1000 kroner er værdsat og vil blive modtaget med stor taknemmelighed!

Du kan læse meget mere om projektet nedenfor eller på ikkmusical.org


Om projektet


Alle IKK-musicals er skabt og opsat af studerende fra Institut for Kunst og Kulturvidenskab. Vi laver udelukkende vores helt egne musicals og ser til dels projektet som en chance for at bruge vores kompetencer i praksis og for at byde folk velkommen ind bag universitetets mure.

Peace, Love and Lokumspoesi handler om seks unge mennesker på en musikfestival. Der er de tre veninder Melissa, Mette og Myndeh, der siden gymnasiet har været på festival sammen, men hvis liv nu har taget forskellige retninger. Der er parret Tanja og Oscar, der er ved at glide fra hinanden, men håber at festivalen kan give dem gnisten tilbage. Og der er den unge homoseksuelle Adam, der bare gerne vil have en sød kæreste. Deres problemer og liv bliver viklet ind og ud af hinanden, til det hele kulminerer til festivalens sidste koncert. Nogle må forlade festivalen med knuste hjerter og andre med nye begyndelser.

Musicalen er løst baseret på William Shakespeares En Skærsommernatsdrøm, men i moderne tid og tilsat popmusik og ballader. Der er i år meget fokus på, at det skal være en lettilgængelig musical, så alle går fra forestillingen med et smil på læben og en sang på hovedet.

Musicalen spiller 20.-23. april, og billetter kan købes HER


Hvad støtter du?


Når du støtter IKK-musicalen, vil dit bidrag primært blive brugt til scenografien.

Årets musical er en festival-musical, og det giver anledning til, at vi kan lave en rigtig fed scenografi. Vi vil blandt andet gerne have en scene på scenen, en stor teltdug til bagscenen og seje kostumer til ensemblet, der både skal være festivalgæster, bananer, munke, deltagere i et karneval og meget mere. Derudover kunne vi godt tænke os molton til sidescenerne, så lydbilledet også bliver helt optimalt, og generelt mere udstyr til vores lyd- og lysfolk.

Vi takker på forhånd for alle bidrag!
Partnerskaber