Annonce i Information på vegne af Go Vegan og Mad med Medfølelse

17.715,11 kr. 187.46% af 9.450,00 kr.

126

crowdfunders
udløbet
Mathias Elrød Madsen @govegandk

medlem siden 24. marts, 2016

Om projektet

OPDATERING - NYT MÅL: Vi har nu både penge til at indrykke annoncen i Information og Århus Stiftstidende! Fantastisk! Hvis vi kan indsamle 12.000 mere, har vi også råd til at indrykke annoncen i Fyens Stiftstidende og hermed nå ud til YDERLIGERE 123.000 læsere! Din donation kan stadig gøre en kæmpe forskel!

Go Vegan og Mad med Medfølelse har brug for DIN hjælp til at indrykke en fælles helsidesannonce i forbindelse med ”Køernes Forårsfest” d. 17. april.
Vi ønsker sammen at sætte fokus på mælkeindustrien, og d. 17. april demonstrerer Go Vegan flere steder i landet mod den økologiske mælkeindustris glansbilleder. Læs mere om protesterne her: https://www.facebook.com/events/245744609091357/


Med annoncen ønsker Go Vegan og Mad med Medfølelse at nå ud til danskerne med budskabet om, at produktionen af komælk – økologisk eller ej – er forbundet med stor lidelse. Samtidig vil vi fortælle folk om de mange plantebaserede alternativer til komælk og inspirere til at vælge mælk med medfølelse.

Vi har brug for de 9450 kr. for at indrykke en helsidesannonce i Information. Hvis det lykkes at indsamle mere end de 9450 kr, vil de ekstra penge blive brugt på at indrykke annoncen i en anden større avis eller flere regionale aviser (ethvert overskud, som er for småt til at købe flere annoncer for, fordeles ligeligt mellem Go Vegan og Mad med Medfølelse).

Du kan være med til at vise danskerne, at komælk er til kalve, og at vi er mange, der står sammen om at vælge medfølelse. Giv din støtte til vores annonce og bliv medafsender af et vigtigt budskab, som vil blive set af tusindvis af danskere!

Læs annonceteksten her:


Dansk mælk er inficeret med lidelse

I morgen holder de økologiske mælkeproducenter "Køernes Forårsfest". Men køernes liv er ingen fest! En ko skal føde en kalv for at producere mælk, så man inseminerer hende med tvang år efter år. Få timer efter fødslen tager man kalven fra hende til begges store sorg. Tyrekalve dræbes lige efter fødslen eller slås ihjel efter kortvarig opfedning. Sådan er mælkeindustrien - også den økologiske. Lad jer ikke narre af deres glansbilleder.

Vælg plantemælk: Mælk med medfølelse

Vidste du, at mennesker slet ikke har brug for komælk? Køernes mælk er selvfølgelig til deres kalve, ligesom hundes mælk er til deres hvalpe og menneskers mælk er til vores børn. Mange danskere forbinder mælkeprodukter med calcium, men calcium findes også i andre fødevarer, vi ofte spiser, som fx havregryn, mandler, spinat, ris, kikærter og mange andre fødevarer. Mælk, yoghurt og ost kan let findes i plantebaserede udgaver. Det er det, vi kalder #mælkmedmedfølelse
Partnerskaber