Teater Brøl

2.175,00 kr. 217.50% af 1.000,00 kr.

6

crowdfunders
udløbet
Kim Christiansen @kimchristiansen

medlem siden 14. april, 2016

Om projektet

LYKKELI(G)DERLIG

”Lider du også af en smule morgensurhed fra tid til anden? En lille klump bitterhed, der simpelthen bare har bidt sig fast? Er tanken om vandslangen tapet fast til udstødningsrøret på bilen begyndt at virke som en god idé, for det jo kan være så fucking lige meget? Så har du her løsningen: Lykkemaskinen.
Gennem lang intensiv forskning i samarbejde med Global Happiness Inc., har vores forskere fundet frem til at isolere oxytocin, serotonin og endorfiner og overføre disse til menneskelige receptorer med en effektivitet på op til 99 %, således at lykken kan komme i dine hænder.
I øjeblikket er vores top tunede lykkedonorer i fuld gang med udvindingsprocessen, så du kan sidde trygt i din sofa og lykkeligt nyde din gin og tonic uden bekymringer og dårligt humør.
Du kan allerede nu forudbestille din portion lykke, så du kan sige hej til et lykkeligere jeg.”

Teater Brøl er en nyopstartet teatergruppe. Vi søger midler til vores nye forstilling LYKKELI(G)DERLIG, som spiller på Ambassaden i Aarhus, fra den 20. til den 22. maj. I den forbindelse søger vi midler til at finansiere bookning af lokaler, lys- og lydmand og rekvisitter. Alle donationer modtages med kyshånd fra hele gruppen (og vi mener kyshånd!)
Partnerskaber