Giv børn uden midler en fantastisk teateroplevelse

0,00 kr. 0.00% af 30.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Russell Collins @3040397012

medlem siden 9. august, 2016

Om projektet

Oliver er en stor musicalopsætning, med et professionelt 9 mands orkester, som spiller på Musikteater Albertslund i Efterårsferien 2016. Vi arbejder med et meget talentfuldt cast, som består af professionelle skuespillere og trænede børn og unge.

Efter at have grundlagt Scene Kunst Skoler i 2008, har vi set hvilken stor og positiv forskel teater kan gøre i børn og unges liv. Vores elever er i konstant udvikling på så mange forskellige områder og dette giver os en enorm glæde og stolthed. Teater er meget unikt på flere måder og hele processen af at udvikle en forestilling og spille den for et publikum er en spændende og lærerig oplevelse for alle medvirkende. Førnævnte kræver et stort stykke arbejde og dedikation og kreativiteten, der bydes ind med fra alle, er også helt fantastisk.

Vi er også af den overbevisning, at teater ikke kun gør en forskel for de heldige der står på scenen, men også for dem der kommer og ser forestillingerne. Ved at introducere børn til teater, kan man åbne en helt ny verden for dem, specielt for børn der aldrig har set et stort show før og/eller kæmper med en udfordrende barndom.

Din donation vil hjælpe produktionen, men vigtigst af alt vil den give børn uden midler mulighed for at få en fantastisk oplevelse i teatret.
Vores plan er nemlig at alle donationer, der gives via denne kampagne, vil gå til at give gratis billetter til børn uden midler og som har haft en hård opvækst. På den måde omfavner vi stykkets ånd, hvis omdrejningspunkt er børn fra hårde kår.

Størrelsen af beløbet er ikke vigtigt - alt gør en forskel og vil blive modtaget med stor taknemmelighed. Det vil desuden støtte vores vision og vores videre udvikling af uforglemmeligt teater, der hjælper børnene til fortsat at lære og udvikle sig.

 
Du er Stjernen af 1. Akt
Minimumsbeløb 20,00 Tusind tak for din hjælp. En digital high five er på vej i din retning :)
Du er Stjernen af 2. Akt
Minimumsbeløb 500,00 Tillykke, du har lige givet 3-6 børn en fantastisk oplevelse i teatret. Som tak vil du modtage en plakat med autografer. En digital high five er på vej i din retning :)
Du er Stjernen af 3. Akt
Minimumsbeløb 1.000,00 Tillykke, du har lige givet 6-17 børn en fantastisk oplevelse i teatret. Som tak vil du modtage en plakat med autografer og dit navn vil komme i programmet. En digital high five er på vej i din retning :)
Du er Stjernen af 4. Akt
Minimumsbeløb 2.500,00 Tillykke, du har lige givet mindst en skoleklasse en fantastisk oplevelse i teatret. Som tak vil du modtage en plakat med autografer, 4 billetter til forestillingen og dit navn vil komme i programmet. En digital high five er på vej i din retning :)
Du er Stjernen af 5. Akt
Minimumsbeløb 5.000,00 Tillykke, du har lige givet mindst en bus fyldt med børn en fantastisk oplevelse i teatret. Som tak vil du modtage en plakat med autografer, et billede med hovedrollernes autografer, 6 billetter til forestillingen og dit navn vil komme i programmet. En digital high five er på vej i din retning :)
Du er showets Stjerne!
Minimumsbeløb 10.000,00 Tillykke, du har lige gjort en kæmpe stor forskel i mange børns liv. Du har givet mindst 68 børn en fantastisk oplevelse i teatret. Som tak vil du modtage en plakat med autografer, et billede med hovedrollernes autografer, 10 billetter til forestillingen, dit navn vil komme i programmet og du får lov til at møde hovedrollerne på en rundvisning backstage. En digital high five er på vej i din retning :)
Partnerskaber