FØNIX

2.500,00 kr. 100.00% af 2.500,00 kr.

12

crowdfunders
udløbet
Irmelin Rode @kantteater

medlem siden 5. november, 2017

Om projektet

- DETTE ER IKKE FAKE NEWS -

D. 9. november har Teater Kant premiere på forestillingen FØNIXXenon.


Denne gang har Teater Kant kastet sig ud i en historie, baseret på virkelige hændelser, som vil tage dig med på en rejse til vor tids stormagt U.S.A

I den forbindelse søger vi midler til scenografi.


Hvad handler FØNIX om? I ørkenen i Pheonix, Arizona bor søskendeparret Keith og Stacy King. De er fattige, afskåret fra omverdenen og der er ikke meget lys i deres tilværelse - til trods for at solen bager ned på dem dag ud og dag ind. På bordet står deres vigtigste ejendel - en radio. Keith og Stacy har ingen sympati for deres omverden, og det de hører i radioen fortolker de på deres egen måde: verden er af lave, arbejdsløsheden er stigende, håbet rinder ud, livet er en ørkenvandring og det er andre menneskers skyld. En dag begynder Keith King at stjæle kufferter fra Sky Habor Lufthavn i Pheonix - et forsøg på at forsøde tilværelsen lidt for ham selv og sin søster. Ikke længe efter det første tyveri banker en ellers ukendt verden på hos søskendeparret. Pludselig står de med guvernørfruen Elanor Tanners kuffert. Keith og Stacy får et indblik i, at livet i den anden ende af fødekæden kan være lige så trøstesløst som deres eget, og at man ikke skal tro på alt, hvad man hører i radioens korte nyheder. FØNIX er en samtidsrelevant forestilling om, at være sin egen lykkes smed, fake news og den længsel der bor i os alle. Stykket er skrevet af Peter Mejndor.


Hvem er vi? Teater Kant er en teaterforening med øvelokaler på Frederiksberg. Foreningen er stiftet  af autodidakte scenekunstnere med henblik på at samle unge teater-entusiaster og professionelle teaterfolk der i samarbejde vil højne kvaliteten af teatervækstlaget i København, samt udvide spirende kunstneres netværk i vækstlaget og altså potentielt skabe kontakt mellem vækstlaget og den professionelle verden.
Bestyrelsen i Teater Kant består på nuværende tidpunkt af instruktør og forfatter Peter Mejndor, skuespiller Irmelin Rode og skuespiller Jan Ulrich Nielsen. Vi har yderligere en række professionelle skuespillere og instruktører tilknyttet Teater Kant som eksterne samarbejdspartenere.


Hvad bidrager du til? Scenografien er Keith og Stacys stue/køkken. Vi skal bygge en bagvæg af træ som ser forfaldent ud. Resten af scenografien opbygges gradvist af kufferter i løbet af stykket. Dit bidrag vil gå til træ, imprægnering og kufferter.


Hvis du vil vide mere, så læs om de virkelige kufferttyverier her:

https://www.phoenixnewtimes.com/news/second-guilty-plea-in-sky-harbor-luggage-thefts-keith-kings-wife-already-sentenced-to-35-years-in-prison-6652810
Partnerskaber