Digtet - af Cecilia Engelbrecht Heick

8.750,00 kr. 101.74% af 8.600,00 kr.

24

crowdfunders
udløbet
Cecilia Engelbrecht Heick @csille

medlem siden 24. april, 2014

Om projektet

Det startede egentlig med nogle sange...

Jeg er komponist, tekstforfatter og musiker/sangerinde og har 3 musikudgivelser bag mig i eget navn og med eget materiale. Derudover har jeg blandt andet medvirket som tekstforfatter på et par værker af andre komponister.

Med denne udgivelse gør jeg noget, jeg ikke har prøvet tidligere: At lade teksterne stå alene.

Dog ikke uden først at have fået et par kraftige skub herhen af nogle andre tekstforfattere med argumentet om, at teksterne er så indholdsmættede, at man også kunne ønske sig mulighed for at fordybe sig i dem som digte uden musik.

Digtene i denne samling findes ikke som sange på mine tidligere musikudgivelser. Men jeg vil ikke udelukke, at de bliver udgivet med musik på et senere tidspunkt.

En eventuel støtte til dette projekt vil gå til finansiering af tryk og udgivelse af et mindre oplag i en god materialekvalitet, som er indbydende og rar at holde i hænderne - og naturligvis så miljøvenlig, som det overhovedet kan lade sig gøre.

Samlingen består af 12 digte.

 

 

 

 

 

 
En varm tak
Minimumsbeløb 20,00 Du er med til at støtte udgivelsen. Mange tak for din opbakning til projektet.
Digtsamlingen
Minimumsbeløb 100,00 Mange tak for din støtte. Du vil modtage et eksemplar af digtsamlingen, så snart den er klar fra trykkeriet.
Digtsamlingen + cd
Minimumsbeløb 200,00 Mange tak for din støtte. Du vil modtage et eksemplar af digtsamlingen + en af mine cd/dvd-udgivelser efter eget valg ("Sange til dig", "Jeg glemte at sove i nat", "Spring is a promise of fall" - se udgivelserne her: www.csille.dk/koeb)
Digtsamlingen + LP
Minimumsbeløb 250,00 Mange tak for din støtte. Du vil modtage et eksemplar af digtsamlingen + LP'en "Spring is a promise of fall" (alle eksemplarer er nummereret og signeret).
Digtsamlingen + en særlig gave
Minimumsbeløb 400,00 Siden jeg var barn har jeg samlet på sten og krystaller. Som tak for din støtte modtager du en krystal fra min samling, og naturligvis et eksemplar af digtsamlingen.
Digtsamlingen + 2 musikudgivelser + en særlig gave
Minimumsbeløb 500,00 Som tak for din støtte modtager du et eksemplar af digtsamlingen + 2 af mine musikudgivelser efter eget valg ("Sange til dig", "Jeg glemte at sove i nat", "Spring is a promise of fall" - se udgivelserne her: www.csille.dk/koeb) + en udvalgt krystal fra min samling.
Digtsamlingen + 3 musikudgivelser + en særlig gave
Minimumsbeløb 800,00 Som tak for din støtte modtager du et eksemplar af digtsamlingen + 3 af mine musikudgivelser efter eget valg ("Sange til dig", "Jeg glemte at sove i nat", "Spring is a promise of fall" - se udgivelserne her: www.csille.dk/koeb) sammen med en særlig smuk krystal fra min samling.
Partnerskaber