Kærlighedsbarnet

10.955,00 kr. 109.55% af 10.000,00 kr.

44

crowdfunders
udløbet
teaterwittkoppel @teaterwittkoppel

medlem siden 12. november, 2018

Om projektet

Teater Witt og Koppel præsenterer

Kærlighedsbarnet – en fortælling om ondskab, kvindeskæbner og et samfund, der så den anden vej

 

Thi kendes for ret: Dagmar Johanne Amalie Overby bør straffes på livet

Hvem ville ellers kendes ved børnene? Kvinderne kunne jo ikke gøre andet. I mener, at jeg har flere børns død på samvittigheden, men det var ikke mig, der dømte dem til den skæbne, et liv værre end rotters. 

 

Kærlighedsbarnet tager udgangspunkt i historien om Dagmar Overby. Hun blev i 1923 dømt for at have dræbt adskillige spædbørn. Forestillingen sætter spørgsmålstegn ved begrebet ondskab.

Gennem dialog og karakterportrætter belyser vi både tidens hårde kår for udsatte børn og Dagmars iskolde, morderiske tendenser. Samtidig oplever vi glimtvis Dagmar som et ødelagt barn med et ønske om at hjælpe.

Hvor kommer ondskaben fra? Hvem var disse børn? Hvem var kvinderne, der gav dem væk? Kunne kærligheden have reddet dem? Kan man virkelig mene, at mord kan retfærdiggøres? Kunne det kaldes barmhjertighed?

Ved at støtte hjælper du os med at gøre vores visioner for Kærlighedsbarnet til virkelighed helt konkret ved at vi kan få os en scenografi, tag over hovedet og en scene at spille på; måske endda nok til en lille turné.

Tak på forhånd for støtten – send gerne en mail, hvor vi kan se, hvad du har støttet med, så du får, hvad du skal have.

 
Partnerskaber