Refusion i Horsens

4.025,00 kr. 100.63% af 4.000,00 kr.

11

crowdfunders
udløbet
Teater PRAXIS @5623155537

medlem siden 5. september, 2019

Om projektet

Teater PRAXIS er inviteret til Horsens d. 5.-6. oktober for at spille for refusionsudvalget og forhåbentlig få godkendt forestillingen Hvad vil du, Antigone? til refusion.

Men! For at det kan lade sig gøre, har vi brug for jeres hjælp!
Der er nemlig tomt på kistebunden og der er langt til Horsens på cykler og det ville i øvrigt være et umuligt projekt, hvis vi skulle have vores scenografi med på cyklen.

Så vi håber at I har lyst til at støtte med et hvilket som helst beløb, så vi kan komme afsted og muligvis få godkendt vores forestilling, som vi er rigtig stolte af. Måske har du endda set forestillingen og synes at flere skal have mulighed for at se den.

Bliver vi refusionsgodkendt, kan skoler og andre undervisningsinstitutioner få tilskud af staten til betaling for at vi spiller den for dem! Det er jo fantastisk.

Vi modtager også meget gerne andre former for tilskud - har du en mellemstor bil vi kan låne tur/retur fra København til Horsens? Har du noget benzin vi må få eller noget kage til turen? Eller måske må vi låne dit lysudstyr (vi skal i dette tilfælde både bruge dæmper, kabler og lamper)?

Alle bidrag er hjertens velkomne!

Vi glæder os til at komme afsted :D
Partnerskaber