Opbygning af SCENE 2

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Teater Play @teaterplay

medlem siden 29. august, 2020

Om projektet

Vi har valgt at lukke denne profil og lave fundraising direkte på vores egen side, så kig forbi hos os selv i stedet: www.teaterplay.dk
Generel støtte
Minimumsbeløb 100,00 Mange bække små, gør en stor Å! ALT HJÆLPER :-) Her kan du give hvad du har mulighed for, også på et lille budget. Du får dit navn på en særlig del af væggen i det nye scenerum, og 2 billetter til en Open Mic aften, valgfri dato i løbet af de næste 3 år. Du kan vælge at donere alt fra 100 kr. til hvad-du-nu-synes-du-kan-undvære, og støtter os dermed til den fremtidige drift af teatret og den nye scene.
Stole-sponsorat
Minimumsbeløb 500,00 Du får dit navn på en stol i den nye teatersal. Du bestemmer selv om det er dit fulde navn, bare fornavn eller synonym, eller et firmanavn. Navnet vil både stå på skiltet på selve stolen, men også på en oversigt som ses af alle ved indgangen til Scene 2. Et stolesponsorat koster 500 kr., men man kan godt donere mere. Ved dette sponsorat får du desuden 2 billetter som du kan bruge til et valgfrit show i løbet af det kommende år, og bliver inviteret til indvielsesreception for Scene 2.
Scene-sponsorat
Minimumsbeløb 3.000,00 Med dette sponsorat donerer du penge til selve scenen. Denne vil lægge plads til både landets største komikere, og nye kræfter indenfor teater- og comedybranchen. Dit navn vil stå stort på væggen ved siden af scenen, som også er dér publikum står inden showet og i pausen. Du vil også blive inviteret til en indvielsesreception af Scene 2. Ved dette sponsorat får du desuden 2 billetter som du kan bruge til et valgfrit show i løbet af det kommende år.
Partnerskaber