Julemandens Magiske Nøgle

10.048,00 kr. 100.48% af 10.000,00 kr.

46

crowdfunders
udløbet
Mikael Falck @mikaelfalck1

medlem siden 29. september, 2020

Om projektet

# TUSIND TAK FOR STØTTEN! DEN KAN NU KØBES HER: www.3deventyr.dk/collections/3djul #

Følg os gerne på de sociale medier og følg med i eventyret:

Facebook: https://www.facebook.com/3Deventyr/

Instagram: https://www.instagram.com/3deventyr/

 

Julemandens magiske nøgle, lavet som kun julemanden ville. Den sikrer julemanden adgang ind i hus og lejlighed som ingen skorsten har. Julemandens magiske nøgle ankommer i en fin kasse med julemanden på forsiden og listet op med hvad der er indeni. Når man åbner for julemagien i kassen, finder man et brev skrevet af julemanden med hele historien i og under brevet ligger julemandens indgraverede træplade med den magiske nøgle.

Julemanden har i mange år haft svært ved at komme ind til juletræet for at ligge gaver, derfor har hans magiske nøgle nu fundet liv, hvor han håber at man vil hænge den i sit hjem, hvor han på magisk vis kan få den til at åbne døren for sig, så han kan komme ind med gaver og julestemning.

Det hele er lavet med julemanden i centrum. Et barns fantasi og magi bliver sat i fokus, så de får den helt rigtige julestemning frem. Noget der selvfølgelig også er tænkt over er, at produktet er miljøbevist ansvarlig. Derfor vil blandt andet nøgle og knop være produceret ud fra PLA, som er baseret på majsstivelse og andet i naturen.

Vil man have et juleunivers med hjem, så kan man købe vores 4 adventsbøger som giver de bedste julehistorier fra Julemanden og hans magiske nøgle - disse indeholder også små historier om hans nisser, værksted og Rudolf der står klar med kanen.

TRYK STØT FOR AT KØBE :-) 

Læs mere om hvad Crowdfunding erhttps://www.booomerang.dk/hvad-er-crowdfunding/ .

Kort fortalt: Støt projektet ved at købe en eller flere af de 4 valgmuligheder jeg har lagt op - de kalder det at donerer, men du modtager selvfølgelig produktet du vælger (Se hvad forskelligt man kan vælge i højre side herfra) efter denne funding er fuldført eller færdig. :-)

Skriv gerne en mail hvis der er spørgsmål eller andet: info@3Deventyr.dk - www.3Deventyr.dk

* Julemandens magiske nøgle er kendt fra udlandet, som nu kommer i en dansk version, men blot med mere historiefortælling og julemagi over sig.

Update 19 Oktober 2020:

Tusind tak for alle der har været inde og købe en af de forskellige ting der sælges. Jeg er lykkelig for at andre kan se idéen og udnytte at man kan købe det billigt nu og ikke skulle vente. Alt er ved at blive klargjort til afsendelse i starten af November og Adventsbøgerne er i slutfasen inden de skal trykkes. Jeg er endda blevet kontaktet af Julemanden som ønsker at være med i noget film omkring nøglen, derfor kommer dette også ud til jer senere. Jeg håber I vil hjælpe med at nå det sidste vej mod 100% funding og dele linket og fortælle venner og familie om Julemandens Magiske Nøgle.
Partnerskaber