Socialøkonomisk besøgsgård i naturskønne omgivelser

0,00 kr. 0.00% af 45.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Mads Elgstrøm-Wagner @6865348856

medlem siden 11. maj, 2020

Om projektet

Velkommen til Marelundsgården

- Vores lille dyreparadis på Stevns...

Mit navn er Mads og jeg er gift med Trine. Vi bor dejligt i Vemmetofte (Ved Faxe Ladeplads) tæt på skov og strand.
Vi rykkede teltpælene fra Nordsjælland ned til vores lille paradis for snart 2 år siden.  Vi har gået med en lille iværksætterdrøm i noget tid, og har efter en del research og “brainstorm” valgt at tage skridtet videre.

Vores store passion for dyr, natur og dyrevelfærd skal danne rammer for en besøgsgård på “Marelundsgården”.
Vi har begge tidligere erfaringer med at arbejde med børn og jeg har i mange år været spejderleder og har derfor en god indgangsvinkel til sjove projekter i naturen.
Vi vil tilbyde dagplejere, daginstitutioner, døgninstitutioner og mindre skoleklasser muligheden for nogle dejlige timer med alle vores dyr. Der vil være læring om omgang med dyrene, pasning og pleje. Vi vil formidle konceptet fra “jord til bord” hvor børnene om foråret vil være med til at så div. grøntsager til de er klar til at komme på middagsbordet.
Vi vil sørge for der er kreative sysler - såsom bål, snobrød, benytte os af at vi kan gå en tur i skoven og finde spændende ting. Finde sten på stranden og male dem, når vi kommer hjem.
Det skal være et fristed for børn og pædagoger, hvor nærhed og samvær er nøgleordene. Vi modtager grupper på Max. 20 børn - så der er tid til det enkelte barn. Vi vil tilbyde frugt, saft og frokost under opholdet.
Vores dyrs velfærd og trivsel vil altid komme først, og vi vil først fremmest hjælpe de dyr der er i nød og uønsket.

Vi føler et socialt ansvar og vil gerne hjælpe sårbare borgere som har brug for fx. et praktiksted, jobafklaring o.lign. Her er plads til den enkelte og vi ved at dyr har en positiv indflydelse på sårbare mennesker.

Foruden vores tilbud til kommunale pasnings- botilbud, vil vi i sommerperioden udvide med besøgsdage for offentligheden med samme muligheder for aktiviteter.
Vi er beliggende på den smukke rute til Rødvig og tæt på campingpladserne på Stevns, så vi kan bidrage til flere turistmuligheder på dejlige Stevns.

Vi ses på Marelundsgården

Mange hilsner Trine og Mads

Vi søger om økonomisk støtte til at få anlagt toilet - og køkkenfaciliteter, legeområde og etablering af flere dyreindhegninger.

 

 
Partnerskaber