CykelFinder - Find din stjålne cykel.

0,00 kr. 0.00% af 500.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Bo Fenger @bofenger

medlem siden 13. april, 2021

Om projektet

Beskrivelse


CykelFinder – Find din stjålne cykel.

 

Intro


Hver år bliver mere end 45.000 cykler stjålet, formentlig mange flere da mange ikke orker at anmelde tyveriet til politiet da det alligevel ikke hjælper noget. Kun 1,3% af alle cykeltyverier bliver opklaret.

Hvis din cykel bliver stjålet og du gerne vil have den tilbage, så monter en CykelFinder på din cykel.

 

Beskrivelse


CykelFinderen er en lille sender man monterer på sin cykel som sender cyklens stelnummer ud i luften og mobil telefoner kan så opfange stelnummeret. Hvis din cykel bliver stjålet melder du det blot ind i CykelFinder app’en på din mobiltelefon, og alle der har CykelFinder app’en vil  nu begynde at lede efter din cykel. Når din cykel bliver fundet får du en E-mail med hvor din cykel holder.

 

Også for gamle cykler


CykelFinderen er så billig at du også kan sætte den på din gamle cykel. Er din cykel f.eks. 6 år gammel er det normal kun omkring  50% af værdien du får fra dit forsikringsselskab hvis den bliver stjålet. Med CykelFinderen sparer du både penge og besværet med at skulle købe en ny cykel. Endvidere sparer du miljøet for at producere en ny cykel.

 

Fjerne/ødelægge CykelFinderen ?


Du spørger nok om tyven ikke bare kan fjerne eller ødelægge CykelFinderen ?

CykelFinderen er lavet af jern og spændt fast med et kraftigt metalbånd, så den kan ikke bare sparkes af. Den specielle sikring af CykelFinderen gør, at når du først har spændt CykelFinderen fast, er det ikke muligt for hverken dig selv eller tyven at skrue den af igen. Dette betyder også, at CykelFinderen følger med cyklen hvis du sælger den.

Vi anbefaler ikke tyve at bore i CykelFinderen for at ødelægge den, da den indeholder et Lithium batteri som kan eksplodere hvis man borer i det (ligesom mobiltelefoner).

 

Vedligehold og udgifter


Der er ingen vedligehold ved CykelFinderen. Hvis den bliver beskidt vasker du den blot som du vasker resten af cyklen.

CykelFinderen har er batteri der kan holde i 10 år og du skal derfor ikke oplade CykelFinderen.

Der er ingen månelig abonnement ved at bruge cykelfinderen, når den er købt kommer der ikke flere udgifter.

 


Hvad sker der hvis der ikke bliver samlet penge nok sammen


Når du støtter bliver dine penge ”låst” hos booomerang.dk. Hvis vi ikke når i mål med at samle 500.000 sammen til projektet, bliver projektet ikke realiseret og din støtte bliver tilbagebetalt af booomerang.dk.

 

Hvordan får jeg min CykelFinder?


Når du støtter projektet indtaster du din adresse og CykelFinderen bliver sendt til dig når den er blevet produceret.

CykelFinderen og CykelFinder app’en skal udvikles og produceres inden vi kan sende den til dig. Vi regner med at kunne sende de første CykelFinder’s afsted sidst i 2022.

 

Vi håber du vil støtte projektet.

 
Partnerskaber