Kapauw Bakery, Helsingør

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Peter Glipstrup-Bonde @mrkapauw

medlem siden 24. april, 2021

Om projektet

Lidt om projektet:.
Vi har et brændende ønske om at etablere et surdejsbageri med enkle, fantastiske produkter i Helsingør by - til lokale indbyggere, lokale virksomheder og byens mange årlige tourister. Vi ønsker at medvirke til, at Helsingør igen bliver nordsjællands købstad og kendetegnet for madvarer af ypperste kvalitet. For os kan brød være helt MAGISKE eller helt ligegyldige. Vi kan lave magiske og vi ønsker, at kunne tilbyde dem til alle interesserede - i endnu højere grad. .Vi startede den 28. februar med et slag på seks brød og 10 boller - alt sammen solgt til venner og bekendte via Instagram. Hele tanken var, at vi kunne lave et mikro-mini surdejsbageri i weekenderne og på den måde dække den årlige skiferies liftkort.Vi måtte hurtigt indse, at det ikke kun var venner og bekendte som var interesserede i vores lille projekt og har siden da eskaleret på daglig basis - uden et fast sted at bage. Vi har siden da oprettet CVR, fået godkendelse af fødevarestyrelsen, oprettet det nødvendige online back office, solgt over 200 brød - og i skrivende stund har vi totalt udsolgt i næsten tre uger.
Dit tilskud skal medvirke til, at vi kan eskalere Kapauw Bakery og ovn, således kvaliteten i endnu højere grad kan deles.

Vi har ikke brugt en krone på marketing. Vi har brugt alle vores vågne timer på produktudvikling og strategi.

Lidt om os:
Bag Kapauw Bakery er vi, to lokale, Mathilde og Peter. Gift, to børn, og tilflyttere fra København.  Vi har boet i København i mange år, prioriteret butikker med brød og bagværk, interesseret os for historier og oprindelse - og i mange tilfælde har bagværk dikteret vores rejsedestinationer.

Vi er fulde af drive, venlige og i vil være utrolig taknemmelige, hvis du vil bidrager med at v

Vi håber, at du kan se potentialet. Vi har tusind idéer...

Kærlig hilsen
Mathilde og Peter...

 

 

 

 

 
Partnerskaber