Comedy club

0,00 kr. 0.00% af 250.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
kaspar tingleff @herbst

medlem siden 20. april, 2021

Om projektet

Knock Knock Comedy Club

Er du vild med Stand-Up Comedy?

Vær med til at starte en ny stand-up comedy klub op i København!

En comedy club som bygger på engagement, passion og dedikation til stand-up comedy.

Vi vil skabe en klub hvor publikum kan mærke at det her er stedet der brænder lige så meget for stand-up comedy som komikerne selv. En nytænkende klub som vil introducere nye koncepter for den danske comedy

scene – temaaftener, roasts, late night. En klub som giver kreative kræfter i comedy miljøet muligheden for at blive sluppet løs og måske skabe den næste comedy genre.

Der vil være en blanding af af de største kendte komikere og de nye opkommende danske stjerner som her vil få muligheden for at vise og udvikle deres talent som de vil have svært ved andre steder.

Hvem er vi:

Kaspar Herbst – komiker igennem 6 år, har stået for flere open mics samt arrangeret utallige klubaftenerrundt omkring i landet. Kaspar har et kæmpe netværk i comedy miljøet og føler at nu er tiden kommet tilat lægge alle sine kræfter i sit eget sted. Kaspar er manden der kommer til at stå for booking af komikere, styring af klubbens shows og koncepter.

Nicolas Goertz - komiker igennem 3 år. Har stået for open mics og klubaftener. Herudover har han 20 års erhvervserfaring med projektledelse og adminstration. Nicolas er manden der kommer til stå for at administrere klubben, økonomi, regnskaber, skat, moms osv.

Hvorfor crowd funding?

Vi har gennemsøgt København for de rette lokaler til den comedy klub vi gerne vil skabe. Comedy kræver et rum der kan afspejle klubben, atmosfæren, har den rette størrelse og forhold. Comedy skal være for alle, så der skal også være adgang for folk der ikke har to velfungerende ben at gå på. Og så kræver det også de rette tilladelser fra Københavns Kommune.

Alt det har vi fundet i Teateret Zangenbergs nu tidligere lokaler på Pile Stræde. Alt er på plads, og rummene er fantastiske til stand-up comedy.

Men..... der er 6 måneders husleje á kr. 43.000,-, der skal indrettes, bygges en scene, indkøbes, og betales de første 5-6 måneders husleje indtil vi har fået etableret klubben som et kendt sted og har en fast størrelse af publikum.

Budgettet er lavet og det hænger sammen og vi indskyder selv tilsammen kr. 150.000,-

Vi mangler derfor kr. 250.000,- for at få stand-up comedy drømmen til at gå i opfyldelse.

Vær med og vær en del af at få stand-up comedy drømmne til at gå i opfyldelse – og kom og få en masse

fantastisk sjove oplevelser.

Støt os – der bliver masser af rewards

Afhængig af din støtte, er der flg. rewards:

10-150 kr.:Navn som velgører på en plakat i klubben.

150 kr.: For hver 150 kr du giver, er der adgang til et show samt en valgfri gæst.

1000 kr.: Stol med navn på, samt 6 shows med 6 valgfri biletter.

10.000 kr. Stol med navn på, 1 show om måneden i 2 år, samt VIP behandling.
Partnerskaber