Biotopia - Familiebrætspil

34.525,00 kr. 345.25% af 10.000,00 kr.

151

crowdfunders
udløbet
Rikki Jørgensen @1073323816

medlem siden 18. maj, 2021

Om projektet

Biotopia er et danskudviklet familie kortspil.

Spillets handling er sat til en have, hvor du skal plante blomster og tiltrække sommerfugle. Disse sommerfugle giver point og den første, der når 15 point, vinder.

Spillet er enkelt at lære, men svært at mestre. Et spil, der trækker på kendte mekanikker fra spil som Splendor, Magic: The Gathering og Wingspan.

Det er et spil hele familien kan spille. Samtidig lærer du navnene på de sommerfugle, der flyver rundt i din have. Dine børn vil elske at genkende citronsommerfuglen eller admiralen.

Udvikleren bag spillet har haft læringen som et vigtigt parameter i forhold til spillets indhold. Samtidig har det være vigtigt for udvikleren at finde en dansk udgiver til spillet.

Spillet kan spilles fra 10 år (otte år hvis der er en voksen til at hjælpe) og opefter. Det består af 105 kort, og kan spilles to til fem personer

Spillet skal efter planen udgives i september, og du har hermed muligheden for at få et af de allerførste spil, der kommer fra trykken.

Det er det nystartede brætspilsfirma We Love Games, der udgiver spillet.

Se mere originalt artwork på Instagram her.

Alle bestillinger sendes ud til backerne uden ekstra omkostninger. Der benyttes forsendelse til pakkeshop. Alle priser er selvfølgelig inklusiv moms.

Spillet forventes at retaile for 149,-
Partnerskaber