TAP Odense

0,00 kr. 0.00% af 250.700,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Martin @2821073101

medlem siden 24. august, 2021

Om projektet

Vi tilbyder den mest afslappende oplevelse for din krop og dit sind. Den
næste generation af wellness kommer i form af floating.

Hvad er floating?


De mest afslappende omgivelser, et menneske kan
opleve. I dag er verdenen ofte larmende og stressende. Floating eliminerer
stress ved at reducerer distraktioner (sensoriske input).
Et bad (pod) med saltvand, opvarmet til kropstemperatur, reducerer opfattelsen
af tyngdekraft, lyd, lys, temperatur og mere. Floating har utallige beviste
fordele og en stress-fri oplevelse er garanteret. Læs mere nedenfor.

Du kan hjælpe med at bringe denne praksis til
Odense ved at forudbestille floats her via Booomerang.

TAP floating
Plan over TAP floating-lokale (med absolut privatliv)

Hvad er TAP?


TAP (Take A Pause) er en ny virksomhed, der vil bringe floating til Odense. Vi er tre studerende fra Innovation og Entrepreneurship, der i øjeblikket arbejder fuld tid på udviklingen af TAP.
Men TAP er ikke blot en floating-forretning. Vi lærer folk at skære gennem larmen i den moderne verden. Floating + Rest & Reflect bryder den cyklus af informationsoverbelastning, og hjælper den praktiserende med at kontrollere deres opmærksomhed.

TAP reception
Plan over TAP reception

Hvad siger andre om floating?

Nogle af de mest talentfulde og indflydelsesrige folk inden for kunst, videnskab, forretning og idrætsgrene anvender floating til at dekomprimere og skærpe deres mentale fokus, forbedre helbred og øge kreativiteten… De skal være deres bedste selv, og det skal du også. - floatmilwaukee

Forbes: Dit livs bedste lur. Når du kravler ud af pod’en, er der en følelse af at være fuldt opladet til en ny travl uge forude. Cortisolniveauerne bliver sænket bemærkelsesværdigt, så alle følelser af stress, spændinger og angst viskes væk.

Health.com: Få minutter inde i min session begynder jeg at forstå, hvorfor folk gør det her: Som jeg fokuserer på mit åndedræt – ind og ud – smelter mine spændinger væk. Jeg lukker mine øjne, og forestiller mig selv svæve på en sky.

ABC Everydag: Fordele kan variere fra reducering af stress til forbedret søvn, afgiftning, øget muskelgenoprettelse, reduceret blodtryk og smertelindring.

Joe Rogan: “Den sensoriske deprivationstank er det vigtigste værktøj, jeg nogensinde har brugt til udvikling af mit sind, til at tænke, til at udvikle mig selv.”

Emma Watson: “For nyligt prøvede jeg en float-pod, som for mig lød sindssygt, men jeg elskede det faktisk. Float-pod’en gav et særligt sted til meditation, som jeg synes, var en stor hjælp.”

Robert Downey Jr. har en float-tank installeret i sit hjem i Hollywood.

Tim Ferris: "Jeg ser floating som en af de mest angst-reducerende oplevelser, jeg nogensidnde har haft… jeg gjorde det som meditatorisk genopladning”

Jennifer Lawrence “havde en skøn oplevelse med floating

Hvorfor er floating nødvendigt?

Den eksponentielle øgning af tilgængelig information, resulterer direkte i øgede stressniveauer. Det er blevet umuligt at følge med, men vi bliver ved med at prøve.

I dag er vi alle overeksponerede til reklamer (+2000 om dagen) og konsumerer ekstreme mængder af information. I løbet af 1 dag lærer vi mere end det gennemsnitlige menneske i det 18. århundrede gjorde i løbet af hele sit liv. Tag et øjeblik og tænk over det. Vores hjerner er stadig de samme, men vi presser dem så langt ud over deres naturlige kapacitet hver dag, at det ikke er nogen overraskelse, vi føler os stressede.

Vision


Vi er alle passionerede om at hjælpe vores fællesskab med at håndtere stress, heale og vokse. Med praktisering af Rest & Reflection, vil fællesskaber lære at budgettere deres opmærksomhed, have øget kontrol over deres vaner og deres identitet.

Er dette noget for dig?


Ved at bakke op om vores kampagne, køber du ikke blot floats og gør TAP’s vision til en realitet i Odense. Du begynder en rejse mod healing af stress og spændinger, der har samlet sig i din krop og dit sind gennem hele livet.

En TAP-oplevelse er rigtig for dig, hvis du investerer i din sundhed, både mentalt og fysisk, og/eller aktivt søger selvudvikling.

Vil du have floating til din by?


Få det til at ske ved at støtte denne kampagne!
Partnerskaber