Han Duo Rollespiller: Call of Cthulhu Sæson 5

41.254,42 kr. 117.87% af 35.000,00 kr.

229

crowdfunders
udløbet
HanDuo @handuo

medlem siden 4. oktober, 2020

Om projektet

Great Old Dürüms! Vi har igen brug for jer!


Sidste år lykkedes det os at få samlet ind til 3. og 4. sæson af Call of Cthulhu (og alt mulig andet skønt). Det klarede I endnu engang flot, og vi er stadig så overvældede og taknemmelige. Vi efterlod fjerde sæson på en cliffhanger, og nu kommer I ind i billedet. Hvis I gerne vil ha’ en femte (og sidste sæson) af Call of Cthulhu, så skal vi bruge jeres hjælp. Hvis I vil vide hvor denne rejse med Theodores Geniale Detektivbureau (& venner) ender, så er det med støtte op.


Som I kunne høre i 4. sæson, så er det meget tydeligt, hvor mange mennesker projekter som disse egentligt kræver; det er ikke bare 4 sjæle, der mødes en enkelt eftermiddag og udsender det. Den måde, vi laver det på, kræver timers forberedelse, mange indspilning-sessions og utallige timers efter-arbejde. Og vi (Elias og Jacob) insisterer altså på at disse mennesker skal lønnes for deres hårde arbejde. Vi kan ikke bare bede dem længere om at gøre det gratis som første gang. Og det er ikke gratis at lave podcast - vi har f.eks. en ekstra medspiller, en game master (eller teknisk set Keeper of Arcane Lore), grafisk designer, illustrator og lyddesigner og en klipper, etc.


Så jeres støtte er en nødvendighed, hvis en femte sæson skal udkomme. Og hvis I ikke mener det er det værd, så helt fint, men I behøver ikke bruge tid på at fortælle os hvorfor I synes, at vi og alle de andre “bare skal gøre det gratis”. For lige dér bliver vi aldrig enige. :)


Så en sidste gang: Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu/Dürüms R’lyeh wgah’nagl fhtagn! Vi har brug for jeres hjælp!


GOAL:

For 35.000 kr.: Vi giver jer en femte (og sidste) sæson af Call of Cthulhu! ARRRGH! Som kan udkomme allerede til Halloween 2022!


Der er ingen stretch-goals denne gang. Kort og godt.


Vi håber I gider støtte op.


 <3 Elias & Jacob
Partnerskaber