Video video video!

Min første crowdfunding-video


Så fik jeg lavet min første video til projektet En booomerang Freebike. Du kan se den nederst i denne post.
Jeg må indrømme det var sjovt, men også at det ikke bare lige er at 'skyde' en video. Det skal lige tænkes over 'handlingen', selv i så simpel en video jeg lige har flækket sammen. Og der skal også lige tænkes over hvordan den skal strikkes sammen i imovie, eller hvilket program man nu bruger. Effekter, lyd og selvfølgelig billed skal helst se og lyde godt sammen.

Når det så er skrevet og sagt, så er der ingen vej uden om - det kan skrives meget kort. Skal dit crowdfudning projekt have succes, så skal du/i have lavet en video ! Den er ikke længere.

Udstyret behøver ikke til at starte med være superproff., men har du adgang til det er det fantastisk. Om resultatet så bliver lige så fantastisk er en anden sag :-) Små effekter (lyd som billed) i videoen skal med, og du behøver selvfølgelig ikke lave et storyboard på videoen i første omgang. Crowdfunding i Danmark er stadigvæk så nyt, at vi med tiden kan løfte overlæggeren sammen, og ende med at have lige så gode og proff videoer som dem der har lavet det i 2 år eller mere. Det kommer. Men altså kan du det allerede nu, og har du adgang til alt hvad der kræver, så skal du helt klart gøre det !

Min egen video tog cirka 30 minutter at lave, incl. arbejdet i imovie. Ideen var simpel, mig der sidder og taler, og effekterne (de rullende hjul) lå ligesom lige foran mig. Lydeffekten fandt jeg i imovie. Jeg er ikke den nye Steven Spielberg - men resultatet hæderligt. Helt objektivt synes jeg videoen klæder projektpræsentationen meget godt ?!Om at lave en video til dit crowdfunding-projekt from booomerang on Vimeo.
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 28. juni, 2011
Partnerskaber