Version 3.0

Det er fredag morgen, og vi har arbejdet til 04:00 natten til idag. Vi er trætte, men klar igen.

Version 3.0 af booomerang.dk er nu LIVE - ja du sidder faktisk allerede og kigger på den hvis du læser dette blogindlæg.

Den mest synlige ændring er, at platformen nu også virker på forskellige sprog. Vi starter med engelsk, som første andet sprog. Dansk vil stadigvæk være hovedsproget når du kommer ind på siden. Du skal aktivt skifte sproget via de flag der (indtil videre) er i toppen. Skal lige have kigget på den grafik. Sprogversioneringen har været længe ønsket, både fra projektindehavernes side og fundernes. Og fra min side ! Hvorfor ? Du har nok regnet den ud, men booomerang har ikke 'kun' været tænkt som en dansk platform fra min side. Tiden er ved at være moden til, at prøve kræfter med EU som markedsområde. Grundene er mange, den primære er dog at mange af projekterne på booomerang har potentiale ud over landets grænser. Som projektindehaver er valget dit. Når du opretter dit projekt, bliver du bedt om at tage stilling til om dit projekt skal vises på den danske del, den engelske eller begge steder. Alt efter dit valg skal du til at indtaste, og uploade, dine projekt data på de respektive sprog. Næsten sprog bliver tysk.

Designet har fået et 'brush-up' de steder hvor det har været nødvendigt. Der er sikkert flere steder endnu - send endelig email hvis du ser noget. Designet er blevet responsive. Ligesom det meget snart kommer i HTML5 udgaver til de mange forskellige mobile platforme/tablets.

Den anden væsentlige opdatering i version 3.0 er, at jeg nu kan tilbyde en crowdfunding white-label løsning. Frygteligt dansk ord, men altså hvis du som forening, organisation, firma eller en i anden sammenhæng ønsker at 'få' din egen crowdfunding platform - så kan du nu købe den af booomerang, Med al den erfaring vi har opsamlet de sidste 3 år indbygget i koden. Hvorfor skulle du det ? Den primære grund er, at man som organisation gerne vil have noget mere fokus på ens egen projekter, ikke mindst fra pressen, og for at de ikke forsvinde i det store crowdfunding landskab kan man med sin egen platform få dirigeret opmærksomheden hen til ens egen platform. Mange foreninger, organisationer etc. leder også efter at skabe noget merværdi for deres medlemmer -en crowdfunding platform kunne være én af de muligheder der findes. For at holde medlemmerne (kunderne) tættere på sig selv. Mange har skrevet med dette ønske om deres egen løsning, og ja...nu er den er så ! Check linket til white-label menuen på booomerang, opdateres løbende eller skriv en mail til mig.

Der tages nu back-up af booomerang hver 2. time, i forhold til én gang i døgnet. Vi er kommet på en ny server, den gamle havde udtjent sin værnepligt og med den stigende trafik var det bidende nødvendigt at få lidt flere muskler. Også set i lyset af de ovenover nævnte punkter (sprog/white-label), som jeg forventer bringer flere brugere til. Derfor oftere back-up, vi skal helst ikke miste noget !

Derudover er der en masse små rettelser, som jeg ikke vil trætte dig med. Følg med på bloggen her, facebook og twitter - hvor jeg løbende kommer ind på nyhederne i takt med at de virker 100 %. Sagt på en anden måde: Selvom det var en lang nat, blev vi ikke færdige - så opdager du noget der ikke virker, så SKRIV endelig.

 
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 27. september, 2013
Partnerskaber