Velkommen til booomerang.dk - crowdfunding på dansk - endelig

Sikken en omgang, de sidste par dage er der sendt mange emails med rettelser og andre tilretningen. Men nu er det så vidt: booomerang.dk er i luften. Velkommen !

To ting vil jeg lige skrive inden du skriver til mig: 1) Der er færre projekter med fra start end jeg havde håbet på (mange er på vej). Det har ganske enkelt taget længere tid end jeg havde regnet med, at sælge idéen om crowdfunding og booomerang.dk. Ikke fordi konceptet ikke forstås, men fordi det tager tid at lave noget ordentlig præsentationsmateriale til projektet på booomerang.dk. 2) Der mangler endnu en del teksten rundt om på siden - primært de lidt mere langhåret teksten som Vilkår og betingelser, Sådan bruger du siden og FAQ',  men tag det roligt - de er på vej.

Lige nu vil jeg sætte mig ned og bare lige nyde, kun i 20 minutter (skal nemlig hente børn), at booomrang.dk er i gang !

Husk endelig at se hvem der har været med til at gøre det muligt her.


Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 17. maj, 2011
Partnerskaber