UGE46 - hvor og hvornår ?UGE46 er lige om hjørnet, og vi er klar med en eventliste for de 4 steder vi holder foredrag i Danmark i den uge.

Skulle du må sidder derude og tænke: det er lige noget for mig/os. Læg vejen forbi os i UGE 46, så må jeg lige skrive at 'buen er spændt' men vi har materiale du kan få gratis, og som kan lægges frem der hvor du måtte ønske det. Jeg kommer gerne forbi på alle andre tidspunkter end UGE 46, så skriv en mail og lad os aftale en anden uge/dag. Det vil jeg rigtig gerne. Kig eventuelt her for andre arrangementer i Danmark, og få en idé hvornår det kan passe ind i min kalender.

Opgaven fra Erhvervsministeriet var klar: kom rundt i landet og fortæl om crowdfunding og booomerang. Vi afholdte en lille afstemning på facebook, og vi har lavet denne plan:

 

  •  13.11.12 kl. 19.00 /// LYNfabrikken, Vestergade 49, 8000 Aarhus - TILMELDING her (gratis)

  • 14.11.12 /// Danish Entrepreneurship Award 2012 i Fredericia, Messe C - TILMELDING her (gratis) /// afholdes af Henrik Gadegaard, henrikgadegaard.com

  • 15.11.12 /// København (tid og sted opdateres) /// afholdes af Henriette Weber, Thoothless Tiger

  • 16.11.12 /// København (tid og sted opdateres) /// afholdes af Maiken Ingvordsen, SoWhatCopenhagen


Vi ser alle frem til en fantastisk uge - og glæder os til at komme ud og mødes med alle jer fantastiske mennesker - og tale crowdfunding og booomerang !

///michael


 
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 28. september, 2012
Partnerskaber