UGE 46 - iværksætterugeIgen i år er UGE 46 iværksætteruge i Danmark. Det bliver en fantastisk uge over hele landet.

Vi forsøger at bidrage så godt vi kan, og lige er der 4-5 event's på tegnebrættet rundt om i Danmark. Det handler (selvfølgelig) om booomerang og crowdfunding. Lige afholder vi en afstemning på vores facebook side om hvor i landet det skal være. Så tager vi tilkendegivelserne til efterretning, og ser hvordan de passer ind i planen - der lægges sammen med Erhvervsministeriet. Så smut lige over og giv din mening til kende.

Idéen er at finde 4-5 byer og holder en event, foredrag og case gennemgang af og med danske kunstnere/musikere/iværksættere der har crowdfundet - enten på booomerang eller en anden platform. Som skrevet er vi ved at finde ud af hvor det skal foregå, og selvfølgelig også hvem der skal holde foredragene og præsenterer deres cases. Det bliver virkelig i sandhed en spændende - ikke bare fordi det er UGE 46, men også fordi det er første gang andre end undertegnede skal holde foredrag på booomerang's vegne. Det føles godt og naturligt - og helt utrolig fedt at have et netværk der kan og vil løfte opgave. På ægte crowd(funding) vis !

Steder, tidspunkter og hvem der griber mikrofonen bliver offentliggjort når planen ligger der.

Så det er med slet skjult stolthed, og ærefrygt, jeg begiver mig ud i UGE 46 sammen med Erhversministeriet og alle partnerne, men det bliver en rigtig god uge - håber vi ses derude et sted i UGE 46.
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 14. september, 2012
Partnerskaber