The Future of Crowdfunding

17. april 2013 finder du mig i Berlin, hvor han holder et indlæg på konferencen 'The Future of Crowdfunding' om arbejdet med donations baseret crowdfunding (booomerang.dk), og aktie crowdfunding (crowdinvest.dk). Det bliver en gennemgang af overvejelserne og udfordringerne der er støt på under vejs - og ikke mindst erfaringerne med at få crowdfunding etableret i Danmark.

Vidste du egentlig at jeg har min egen crowdfunding blog ? På bloggen skriver jeg om løst og fast (fact), og om mine personlige meninger. Det er både om  donations baseret crowdfunding (booomerang.dk), og aktie crowdfunding (crowdinvest.dk). Nogen gang kan der nemlig godt være forskel på hvad jeg mener her på booomerang, og så 'privat'. Så følg med begge steder. På sitet kan du iøvrigt også følge med i hvor mine foredrag er, og naturligvis hvornår.

 
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 20. marts, 2013
Partnerskaber