Tak for opbakningen !

Efter gårdsdagens indslag i Aftenshow er det tilbage til virkeligheden, og her er jeg så nu igen !

Lige en lille kommentar til et par mails jeg har modtaget, og opslag på facebook. Det drejer sig om, at 'siden ikke er klar' !

Oprindeligt havde jeg, sammen med webcoders, planlagt at sitet skulle være færdigt i næste uge - helt præcist mandag den 16.5.11. Så da DR ringede og spurgte om jeg ville ind og tale om crowdfunding og booomerang, sagde jeg naturligvis 'Ja Tak'. Velvidende at siden ikke kunne nå at blive færdig til den 12.5.11. Dette på trods af, at webcoders arbejdede som en gal med at få så meget klar som muligt. Jeg ved godt det kan opfattes som uprofessionelt, eller noget andet, men den pris var jeg villig til at 'betale' - for at få muligheden for '15 minutters berømmelse' for crowdfunding (og booomerang.dk). Men også for at  få begrebet introduceret for så mange mennesker som overhovedet muligt på én gang - så vi alle i fremtiden kan få glæde af crowdfunding !

Jeg håber på din forståelse, og kan se på tilmeldingerne at opbakningen er tilstede - tak for det. God weekend, og lad os så få gang i crowdfunding i Danmark - vi ses mandag med ny energi.

 

 

 
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 13. maj, 2011
Partnerskaber