Sparringsaften i Aarhus 20.2.13

Efter vores Sparringsaften i København, er turen kommet til Aarhus. Og jeg glæder mig. Jeg smutter til Aarhus den 20.2.2013, og arrangementet løber fra 17.00 til 21.00. Lokaliteten ligger ikke fast, men der er kommet et par forslag på facebook som jeg arbejder med.

Der er oprettet en begivenhed på facebook, og det ville være super hvis du tilmeldte dig her ! Tilmelding er nødvendig, da jeg skal vide hvor stort et lokale jeg skal sigte efter. Der vil være mulighed for thé og kaffe, og du er velkommen til at medbringe noget mad hvis du ikke kan vente til bagefter.

Med disse Sparringsaftener forsøger jeg, at finde det fremtidige format på hvordan vi bedre kan sparre IRL med hinanden om crowdfunding projekter. I København gik det fint, og det blev lige dele sparring og information om booomerang og crowdfunding i Danmark. Altså hvor er vi henne lige nu, hvad kan lade sig gøre og hvad er der sket siden starten for næsten 2 år siden. Det er sammen koncept i Aarhus, så kig også gerne forbi hvis du bare er nysgerrig på hvad crowdfunding og booomerang er for en mulighed.

Jeg glæder mig til vi ses i Aarhus !

///mic
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 26. januar, 2013
Partnerskaber