Politiken i dag: foto-crowdfunding

I dagens udgave af Politiken er der en god artikel om crowdfunding af fotografiske projekter - helt konkret et af fotografen Jan Grarup.

booomerang er nævnt i artiklen, og det vil vi gerne kvittere for med dette blogindlæg som et 'opraab' til alle danske fotografer - der sidder derude og gerne vil i gang med at crowdfunde. Vi er klar til jeres projekter !

Vi har tidligere haft et par fotoprojekter, og Kasper Nybo's projekt blev som det første crowdfunded med 123 %!

Som fotograf har du virkelig mulighed for at lave et godt crowdfunding-projekt. Du har alt det visuelle med i 'tasken', kan 'spille' på det emotionelle hos dine potentielle funders via dine fotos, og du har mulighed for at lave nogle fantastiske incitamenter. De fleste vil gerne have fotos hængende på væggen hjemme eller i virksomheden.

Fotograf-foreningen, store som små, kan som noget ganske nyt i forbindelse med version 2.0 af booomerang.dk også oprette en kurateret side på booomerang.dk - læs vores tidligere blogindlæg om kurateret crowdfunding. Så sidder du i Pressefotografforbundet eller DFF  - så er det hermed en opfordring, der er sendt videre.

 
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 12. juli, 2012
Partnerskaber