Partnerskab med SEAS-NVE - vistøtter.dk

Som den første store virksomhed har SEAS-NVE og vi indgået et samarbejde.

SEAS-NVE har ønsket at ny-tænke deres donationsprogram, og forsøger med initiativet at få ansøgerne til deres donationspulje mere 'aktiveret'.

De skal for fremtiden oprette et crowdfundingprojekt på deres platform vistøtter.dk - og viser at der er behov for initiativet og folk i lokalområdet der ønsker at støtte projektet. En validering. Herefter kan SEAS-NVE komme på banen med støtte fra deres donationspulje til projektet.

SEAS-NVE - crowdfunding - booomerangSEAS-NVE støtter kun projekter der ligger indenfor virksomhedens dækningsområde (Vest Sjælland) og/eller indenfor deres forretningsområder (ikke geografisk bestemt).

Nu er vi igang, og samtidig med etableringen af vistøtter.dk - er der indgået en aftale om et stort oplysningsarbejde, kald det markedsføring, hvor vi begge skal ud i dækningsområdet for fortæller om initiativet og ikke mindst om hvad crowdfunding er, og hvordan det kan bruges lokalt.

Et arbejde jeg glæder mig til - og som allerede i er igang. Så bor du i dækningsområdet, og har du et projekt du mener kan finde lokal støtte, og dermed måske også støtte fra SEAS-NVE - så er det nu du skal igang !

Denne slags partnerskaber forventer jeg der kommer mange flere af. Udviklingen går imod, at flere og flere virksomheder/organisationer/foreninger får øjnene op for hvordan de kan bruge crowdfunding. Måske som en del af deres forretning, måske endnu mere som en del af deres markedsføringen af deres egen virksomhed. Måske ligefrem som en del af virksomhedens CSR strategi. At tage et ansvar for at ens kunder får tingene til at ské, sammen med virksomheden er 2017's helt store ting. Se bare på COOP's initiativ COOP Crowdfunding - og altså nu også SEAS-NVE.

 

Er du den næste ?

 

 
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 27. juni, 2017
Partnerskaber