Nye funktioner til projektindehaverne

Vi udvikler løbende på booomerang.dk - når pengene er til det, så tilføjer vi nye funktioner. Det har vi gjort ud. To af slagsen, og de har været efterspurgte !

Opdatering af 'brødtext' på eget projekt efter det er LIVE

Indtil idag har man ikke kunne opdatere sit projekts brødtext efter det var lagt på sitet. Det har skullet ind over os, der sidder jeg bagved og forsøger at holde alle boldene i luften. Det er ændret fra idag. Når du er logger ind er de nu to 'veje' til at opdaterer selv.

Den første er at gå til din projekt side, og finde dette link. En side med din en texteditor fremkommer, og du har opdatere text, indsætte fotos og embedded videoer fra youtube, vimeo etc..

Opdatering af brødtext på projekt

Den anden mulighed er at finde dit projekt i oversigten af projekter, enten i den kategori dit projekt ligger i eller den generelle oversigt og derfra trykke på linket REDIGER øverst til højre i din projekt 'box'.

Rediger projekt via projektboxen

 

 

 

 

 

En anden ny feature er den meget efterspurgte projekt RAPPORT funktion. Altså hvor du som projektindehaver kan få noget statistik på dit projekt. Den er nu lavet. Du får den automatisk tilsendt hver uge på den email du har indtastet i systemet, og du kan til enhver tid lave en ny for en selvvalgt periode ved at logge ind på booomerang og vælge menupunktet MIN PROFIL i toppen af sitet, og derefter DOWNLOAD PROJEKT RAPPORT. Herefter indtaster du datoerne (start og slut datoerne), og der genereres en rapport i PDF format. Den ser således ud.

Du kan ikke lige se det på dette screenshot, men nederst er listen af funders der indtil nu har støttet dit projekt.

Projekt rapport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håber du kan bruge de nye funktioner ?
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 27. februar, 2013
Partnerskaber