Milepæl: 2000 + funders

Vi nåede en ny milepæl idag: 2000 + funders har siden start doneret penge til projekter på booomerang.dk !

Jeg har kun et enkelt ord: TAK !

Argh ok - har lidt flere ord jeg gerne vil sætte på den milepæl. Det er fantastisk, og for mig også en validering af to ting 1) crowdfunding har en plads i funding landskabet i Danmark og 2) vores arbejde, sammen med projektindehavernes arbejde, har virket. Vi vælger at være lidt selvfede idag.

Altså tak til alle de mennesker, for pengene og til alle projektindehaverne. Projektindehavere der har 'turde' stille sig frem, og være ægte firstmovers i crowdfunding i Danmark.

Det fortæller noget om, at på trods af økonomisk krise, sortsind og al den snak om at pengene er små i Danmark - så er der en ny (funding)vej for iværksættere i Danmark. Både når det gælder kreative iværksættere og alle andre med et projekt der bare skal 'ud' !

Så jeg vælger at betragte denne milepæl som en validering af at crowdfunding har en fremtid i Danmark. Intet mindre !

Vi hviler ikke på succesen, og iler straks videre til det daglige arbejde med projekterne - og vejen vi skal gå på i fremtiden. Nye samarbejdspartnere er på vej, og meget mere arbejde med at udbrede budskabet om booomerang og crowdfunding er i vente. Sidst men ikke mindst har jeg taget beslutningen om, at starte crowdinvest.dk (mere herom senere), men altså en crowdfunding platform for danske virksomheder og startups - hvor crowdfunderne købe aktier og blive medinvestorer. Et naturligt skridt efter donations baseret crowdfunding, som er det vi laver med glæde hver dag på booomerang.

Danm, jeg elsker det her - gode vibes til jer !

 
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 16. oktober, 2012
Partnerskaber