iværk&vækst 2011 - et slag for crowdfunding

crowdfunding på iværk&vækst 2011


Jeg havde netop booket en stand på iværk&vækst 2011, altså bare 4 kvm2, en dag for en uges tid siden. Mest fordi jeg tænkte at det ville være et godt sted at komme i kontakt med en masse iværksættere og folk med interesse i at følge iværksætter bølgen - altså dem, som jeg gerne vil have til at bruge booomerang.dk. Der gik så ikke mere end et par dage før jeg blev ringet op af arrangørerne af iværk&vækst 2011, som da gerne ville høre lidt mere om 'hvad det var for en fisk' ! Vupti, et møde kom i stand. Det er så indtil videre endt med, at jeg stadigvæk har mine 4 kvm2, men også skal holde et indlæg på en af de 3 scener der er på messen. Crowdfunding skal præsenteres. Gør det gerne i den gode sags tjeneste. Håber på, at kunne have 2 projekter med derind, som er blevet 100 % funded på booomerang.dk, så de selv kan fortælle hvordan de oplevede deres crowdfunding projekt's forløb.

Stay tuned...
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 25. maj, 2011
Partnerskaber