IVÆKSTprisen 2013 - nomineret

IVÆKSTprisen - Michael Eis - crowdfundingJeg er nomineret til IVÆKSTprisen 2013, i kategorien Årets Idealist. Det er jeg meget glad for, og stolt af. Tak til dem der har indstillet mig til prisen, som iøvrigt er en brugerpris. Det vil sige, at den der har fået flest stemmer pr. 29.11.13 vinder. Punktum.

Så hvis du ikke allerede har stemt, så vil jeg blive rigtig glad hvis du vil kaste din stemme efter mig - så primært booomerang og dermed crowdfundingen i Danmark, kan få noget mere opmærksomhed. Det ville skubbe til udviklingen, som går den helt rigtige vej. Sekundært ville det være rigtig fedt med din stemme, da jeg er konkurrencemenneske - og har det bedst med at vinde.

Så smut du lige forbi IVÆKSTprisen hjemmeside, og kast din stemmer efter mig. Det er et stærkt felt, hvor alle fortjener opmærksomheden - men der er kun én vinder. Så kære 'crowd', stem og lad os sammen fejre det den 5.12.13, hvor afgørelsen finder sted.
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 27. november, 2013
Partnerskaber