Godt crowdfunding-nytår fra booomerang.dk!

Et nyt år. Nye mål og udfordringer. Herligt! Her samler vi op på det gamle år og løfter sløret for de mange nye og spændende tiltag, som 2012 byder på for booomerang.dk og crowdfunding.


Det var rart lige at hvile ørene lidt mellem jul og nytår. Og når man så går dér og ordner alle hverdagstingene, hygger med familie og venner, ser nytårstaler på TV - ja, så begynder tankerne at flyve. Tanker om det gamle år og endnu mere om det nye år, der ligger lige om hjørnet. Et nyt crowdfunding-år!

2011: crowdfunding kom til Danmark


I starten af 2011 gik vi endelig i luften med Danmarks første crowdfunding-site - booomerang.dk - og uanset om du har været med fra start, eller først lige er kommet til, så skal du have mange gange tak for at vi må 'låne' lidt af din tid en gang imellem - på facebook, twitter eller her på sitet.

Vi fik hurtigt 'syn for sagen' og har brugt al vores tid (næsten) i 2011 på at sparke booomerang.dk og dermed crowdfunding i gang i Danmark. Det ser ud til at have båret frugt - omend vi stadigvæk ser på os selv som værende i en opstart. Og for søren hvor er behovet stort for en alternativ fundingmulighed i Danmark. En mulighed endnu flere kreative iværksættere burde kende og bruge i 2012.

Starten i 2011 var en kæmpe success, og vi fik også sendt 7 projekter afsted med 100% funding. Hvilket vi er super glade for og stolte af - og det kunne kun lade sig gøre, fordi vi er blevet taget så godt imod alle steder. Masser af projekter fandt vej til booomerang.dk. Det arbejder vi videre på og med - og der kommer til at ske mange gode ting i 2012. Uanset hvordan situationen ser ud for Danmark i 2012 - så arbejder vi videre med crowdfunding og booomerang.dk.

2012: crowdfunding-gennembrud i Danmark!


Nogle gange må man gerne drømme højt, og det gør vi hver dag her hos booomerang. 2012 bliver året hvor crowdfunding kommer til at slå igennem i Danmark - det er vores drøm, og vi vil virkeliggøre den sammen med dig.

Udover selvfølgelig at håbe på, at 'samfundet' som sådan finder ud af, at crowdfunding er et godt alternativ, vil vi selv gøre vores for, at booomerang.dk og crowdfunding kommer helt frem på scenen i 2012. Og der er mange gode grunde til, at 'samfundet' finder ud af, hvad crowdfunding er. Læs eventuelt vores blog, hvor der er flere indlæg om det emne.

Hvad går vi så og pusler med?


Vi starter med at re-designe booomerang.dk. Designet har tjent os godt, og takket være masser af input fra mange brugere, er vi sammen med ArtRebels gået i gang med booomerang.dk version 2.0. Vi glæder os helt vildt.

Vi arbejder på at lave en crowdfunding-konference i marts 2012 i København. Programmet er ved at blive sammensat, og vi forsøger at få interessante og relevante foredragsholdere på banen fra ind- og udland. Du er selvfølgelig inviteret. Følg med på vores facebook-side. Har du input til indhold, sponsorer eller andet, så skriv en mail til Michael på booom (at) booomerang.dk. Mere information følger.

Derudover byder 2012 på en booomerang-APP til iOS. Den er lige på trapperne, og hold øje med vores facebook-side for seneste nyt om APP'en.

Vores 'samarbejde' med andre crowdfunding-sider i Europa (EU) intensiveres. Vi har meget at tale om, og der er mange cross-over udfordringer, vi lige så godt kan løse sammen. Og det gør vi. Vi er p.t. i god dialog med mange af de andre crowdfunding-sider i EU og er foreksempel ved at undersøge, om det er muligt at lave et crowdinvesterings-site i Danmark - sammen med en tysk partner.

På det mere daglige plan arbejder vi hver dag i hele 2012 med at få projekter frem til booomerang.dk og ikke mindst at skabe så meget presse, som det er muligt. Fundingen af projekterne er en fælles opgave mellem projektindehaverne og os - så dér kommer vi helt sikkert også til at få nok at se til

Du kan hjælpe!


Vi har virkelig brug for din hjælp, uanset hvordan den kommer til udtryk. Om det så bare er et LIKE på facebook, din deltagelse i vores arrangementer, din støtte til et eller flere projekter, dit eget crowdfunding-projekt - eller bare en snak hen over det næste middagsbord blandt venner - ALT hjælper.

Skulle du have lyst til at arbejde med booomerang.dk og crowdfunding, så kontakt Michael på booom (at) booomerang.dk. Du er mere end velkommen. Skal du være med til at gøre 2012 til et helt særligt crowdfunding-år i Danmark?
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 5. januar, 2012
Partnerskaber