Forside på Dagbladet Børsen

Så nåede crowdfunding til forsiden af Dagbladet Børsen, i lørdags. Sikken en rejse, fra spalterne for 4 år siden til forsiden idag. Det har været en sjov rejse, og endnu sjovere bliver den når jeg tænker på at den først lige er begyndt. Hvor skal det ikke ende. Nå, artiklen handler om crowdfunding i Danmark - reward baseret, og aktie crowdfunding (eller mangel på samme) i Danmark efter Finanstilsynets notat af 18.11.13. Derudover handler den om Dansk Crowdfunding Forening - som vi er gået igang med efter selvsamme notat.

Det har givet genlyd. Allerede nu har vi været til møder med DI, Dansk Erhverv og flere partier på Christiansborg. Der er stillet et §20 spørgsmål på Borgen, spørg mig ikke hvad det er, men det har affødt stor aktivitet i hele systemet. Erhvervsstyrelsen og andre er igang med at sende svar til Borgen på det §20 spørgsmål, hvor der spørges ind til hvorfor det ikke (lettere) kan lade sig gøre at drive aktie crowdfunding i Danmark. Det svar og den efterfølgende gang i det politiske system glæder jeg mig helt vildt til at følge, og være en del af. Det skal lykkes !

Jeg har ikke været så super aktiv her på bloggen - beklager - men døgnet har kun 24 timer. Har du tid og lyst til at skrive om crowdfunding her, udviklingen, observationer, gode råd etc. så skriv endelig til mig. Det eneste jeg gerne vil have du gør inden, er at sætte dig ind i 'hvad der rør sig derude' - så vi ikke starter helt fra bunden. Til gengæld kan du få dit navn frem indenfor denne verden, og forhåbentlig drage fordel af dette. Er du almindelig interesseret, eller har faglig interesse i crowdfunding (revisor, advokat, forening el.lign.) må du også meget gerne gæste-blogge her med dine synspunkter - til alles bedste. Sammen bliver vi klogere. Crowdpower.
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 25. februar, 2014
Partnerskaber