Det er sommer, der er sol og det er tirsdag...

Crowdfunding og sommer passer godt sammen


Her direkte fra sommerresidensen, altså Berlin, er det tid til en update og lidt eftertanke.

Er fuld af mod og forhåbning på crowdfundingens vegne i Danmark - selvom fundingen går lidt langsomt, men dejligt fremad. Og selvom der ikke kommer så mange projekter ind. Så går det godt. Interessen er stor og du vil kunne se at der er bud efter at få mere ad vide i hele Danmark om crowdfunding og booomerang. Se listen af kommende arrangementer her:

02.8.2011 : Foredrag om crowdfunding og boomerang på værkstedsfællesskab Open Space Aarhus i Århus
25.8.2011 : Deltager på markedspladsen, om crowdfunding, ved Brettevilles Digitale Dage i Aalborg
09.9.2011 : Indlæg på iværk&vækst 2011 i Forum, København om crowdfunding og booomerang.dk. Har selv stand på messen.
15.9.2011 : Paneldeltager (fundraising) ved konferencen GamesBusiness i Aalborg Kongres Center
23.9.2011 : Paneldeltager (finansiering) ved kedja2011 i Aarhus

 

Jeg har taget imod et par hjælpende hænder fra personer der brænder lige så meget for crowdfunding og booomerang som jeg gør det - og 1000 tak for det, og lad os komme igang.

En præsentation følger.

Så selvom hastigheden er sat lidt ned, og det er ferietid - så sker der meget alligevel. Jeg er fortsat urokkelig i min tro på at crowdfunding har sin plads i Danmark. Så sidder du derude og gerne vil se crowdfunding kommer igang, og finde sin plads, så støt de aktuelle projekter. Opret selv et projekt hvis du har et. Fortæl om crowdfunding og booomrang. Opfordre dit netværk til at forsøge at funde deres projekter her.

Har du gode kontakter til pressen, kreative sjæle, kulturlivet, virksomheder og sponsorer, det offentlige, offentlige eller semioffentlige institutioner - der alle kunne tænke sig info om crowdfunding, booomerang eller har projekter der skal igang. Penge der kan støttes med - så skriv eller ring endelig.

Skulle du selv have lyst til at være med i vores lille crowdfunding båd, så skriv til mig med din idé til hvordan du kan hjælpe os og crowdfunding i Danmark. Dette er ikke et stillingsopslag, da jeg ikke kan tilbyde betaling (endnu)
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 19. juli, 2011
Partnerskaber