Dansk Musiker Forbund og crowdfunding

Der var booomerang og crowdfunding på menuen i Dansk Musiker Forbunds Hus i København den 25.4.12.


To foredrag blev det til, og vi kom langt omkring. Spørgelysten var stor og det gav mig igen troen på, at netop musik (som i udlandet) bliver en af de store kategorier på booomerang.dk - og for crowdfunding i Danmark. Det bliver virkelig spændende at komme igang, og at skulle arbejde med projekterne. Som sædvanlig fik jeg ikke taget nogle fotos - andet en enkelt som jeg vil 'redde' dig fra at skulle se !

Næste uge er der mere 'musik' på programmet da jeg, sammen med Maiken Ingvordsen, skal holde et foredrag på SPOT Festivallen i Aarhus lørdag den 5.5.12 - det ser jeg frem til og vil ile til Aarhus direkte fra Berlin hvor der er crowdfunding konference om fredagen - og (ikke at forglemme) fest fredag aften. Jeg forsøger at LIVE twitter fra Berlin, så du kan følge med på vores twitter konto.

Sidder du derude og skal holde et arrangement, eller kender til et arrangement, hvor i vil have mig ud og fortælle om booomerang og crowdfunding, så skriv til mig på booom@booomerang.dk - og lad os lave en aftale.

 

 

 
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 23. april, 2012
Partnerskaber