Danmark's til dato største musik crowdfunding projekt - SømændeneSømændene leder efter 150.000 DKK til deres næste album - og de har valgt at bruge booomerang til det - yihaaaa !

Det er altid med 'sitren' når man runder et skarpt hjørne - om det er i livet eller på booomerang - er i mit tilfælde efterhånden det samme. Kaptjanen fra De Glade Sømænd ringede for et stykke tid siden og fortalte at de overvejede at bruge booomerang som platform til at crowdfunde deres næste album med egne sange. Danmark's største musik crowdfunding projekt til dato, som han sagde. Det har han da ret i, mig bekendt har der på en dansk platform ikke været større musik projekt - så vi 'spidsede' blyanten og gik igang. Det vil sige det var nu mest sømændene der trak i matrostøjet, og gik igang med at lave forarbejdet. Det gjorde de virkelig godt. Se resultat på projektet side på booomerang.dk !

Nu kommer det store arbejde i at få funderne til at funde - med et netværk som sømændenes er det muligt (32.000 + LIKES på facebook) og vi vil samme forsøge at få projektet 100% fundet. For filan det bliver spændende, sjovt og helt sikkert hårdt arbejde, men vi elsker det og vi elsker crowdfunding.

Denne sailor må videre i det arbejde....

(Check video - den er virkelig god, godt arbejde sømænd)

 
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 22. juni, 2012
Partnerskaber