CAPS akkreditering til booomerang.dk

Som den første crowdfunding platform i Skandinavien, og én af de første i Europa har vi fået CAPS akkrediteringen fra crowdsourcing.org - og det er vi utroligt glade for og stolte af !

For at skabe en ensartethed, som sikkerhed for at den crowdfunding aktivitet der er på en platform, foregår efter de sammen retningsliner har crowdsourcing.org skabt CAPS programmet.

Programmet, og dermed de krav der stilles, skal sikre en sikker, transparant platform for både projektindehaverne og funderne. Så der er svaret på spørgsmål om forretningsgange, opbevaring af data, betalingsstrømme, kommunikation, beredskab med konstateret 'snyd' og mange andre emner. Vi bestod med glans. Vi bliver løbende vurderet, og betaler endda penge for det. Det gør vi gerne for at sikre, at brugerne af booomerang.dk ved at de er kommet det rigtige sted hen. Der leves op til de krav som andre gode platforme også har, check listen via linket her - og du kan se listen af crowdfunding platforme der er med i programmet.

Jeg er med rette stolt over at være på den liste. Efter at have arbejdet med booomerang og crowdfunding i mere end et år - så er det, sammen med de sucesser vi allerede har skabt med vores brugere, et stort skridt i den rigtige retning.  Endnu en milepæl er nået i arbejdet med at få booomerang.dk og crowdfunding på banen i Danmark - og jeg lover dig for at der er flere tiltag på vej.

Stay tuned,
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 15. maj, 2012
Partnerskaber